藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bikbark
打印 上一主題 下一主題

林海峰是但o翕發花癲 [複製鏈接]

[quote:bdc88cd7f1="Tomato"][quote:bdc88cd7f1="dick&queenie"][quote:bdc88cd7f1="Jess&Burns"][quote:bdc88cd7f1="wychan"]Jess...

唔知你個 "爆炸頭" 點既呢...[/quote]

下? :[/quote]

JESS.....你換左新形像......????  :em03:[/quote]

好靚0架 係咪好想睇呢......我就見過呢... :mrgreen:[/quote]

嘩... 你就好啦...   聽講佢要買過晒d衫襯番個爆炸頭 :yeah:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:a5bbd79282="Jess&Burns"][quote:a5bbd79282="bikbark"]hmm......咁鍾意一個陪伴自己成長o既人都唔係好出奇嗟.
我都鍾意王菲 范曉萱 達明 amk frente the cardigans......[/quote]

唔出奇唔出奇.........不過你打算去晒佢d show 呀?[/quote]
咁岩嗟
我都想睇"陳醫生",不過派晒籌
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

企鵝陳,雖則你想扮靚,麻煩移移玉步過去美容版,唔該晒!
( :x 你要離題都唔好揀阿Jan個topic嘛)
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

嘩!發皮四呀!佢"是但o翕發花癲"姐!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:dde0e85511="bikbark"]企鵝陳,雖則你想扮靚,麻煩移移玉步過去美容版,唔該晒!
( :x 你要離題都唔好揀阿Jan個topic嘛)[/quote]

鎖你... 鎖你... :em18:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:2f69e9cd45="wychan"][quote:2f69e9cd45="Tomato"][quote:2f69e9cd45="dick&queenie"][quote:2f69e9cd45="Jess&Burns"][quote:2f69e9cd45="wychan"]Jess...

唔知你個 "爆炸頭" 點既呢...[/quote]

下? :[/quote]

JESS.....你換左新形像......????  :em03:[/quote]

好靚0架 係咪好想睇呢......我就見過呢... :mrgreen:[/quote]

嘩... 你就好啦...   聽講佢要買過晒d衫襯番個爆炸頭 :yeah:[/quote]

阿dick. 你個表情算係點先?!  :sweat:

迫小姐 阿jan 今年到底開左幾多個show? ( <---到題呀 到題呀! )
===

我笑屎喇...hahahaha
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

Re: 林海峰是但o翕發花癲

[quote:16e2d08518="bikbark"]今晚睇o左阿Jan個talk show,
一個好係林海峰o既表演,
內容可能無黃子華o既棟篤笑咁多社會話題,
有o既係一個三字頭(尾)男人o既瑣碎事,
成長,工作,家庭,老婆,女......

聽o左阿Jan好多年,
正如佢自己話“今晚應該有好多人係由聽軟硬開始聽佢“,
今晚就好似一班好耐無見o既朋友聚埋一齊開o左個party咁。

期待,2007 軟硬+達明

(噢,星期六又去聽“我們一起發花癲“)[/quote]

我前晚都睇左草蜢"我們的演唱會" 好正! 全場拍爛手掌! 差唔多每首歌都識唱..仲企晒起身跳舞..好開心! 都係一個聚舊既party咁...等你睇埋今晚場concert再傾啦~ :yeah:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

Re: 林海峰是但o翕發花癲

[quote:81418f3f8a="Kiliyan"]我前晚都睇左草蜢"我們的演唱會" 好正! 全場拍爛手掌! 差唔多每首歌都識唱..仲企晒起身跳舞..好開心! 都係一個聚舊既party咁...等你睇埋今晚場concert再傾啦~ :yeah: [/quote]

我昨晚同老婆睇尾場....實在係正到爆
咁大個仔.....睇演唱會....呢次係最有氣氛..... :em04:  :em04:
由頭HIGH到落尾.....全場都唔記得睇手錶 :em11:  :em11:

林海風....好睇嗎...<----冇offtopic :nowords:
永遠愛著您 :em21: [/code]

yeah yeah yeah
o尋晚睇o左我們一起發花癲,好正!
我成晚企起身又唱又跳,
阿Jan仲跳舞,搞到d人嗌到癲晒。
最最最特別係,原本11點半散場,紅館d燈都開晒,隊band走晒,o個把女聲亦都講o左“Thank you for coming Hong Kong Coliseum",全場人都起身走。
行行o下o既時候,熄大射燈o個陣閃o左一閃,d人就突然起哄企晒o係度唔肯走,
全場勁拍手大嗌encore,最終佢o地四個人真係出返o黎唱歌,唱“忘情森巴舞“
全場9成人都係企o係度一齊唱,仲要玩兩邊對唱,真係好high好high

我未試過o係紅館睇concert係開晒燈之後再叫到encore,真係好難忘
今年睇o左幾個好正o既演唱會:達明,草蜢,阿Jan,
我今日把聲沙晒,仲要走走地音,不過都係值得!

真係好期待好期待2007軟硬x達明