藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

嘩!好鬼靚喎! [複製鏈接]

:mrgreen:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

真係好有心思!  :em04:   
多謝晒J&G!  :em21:
www.lightcreation.com.hk/lewis

利寈 利害 果然有心思 充份表現到後現代的思想 含蓄得來帶點不羈 柔情之中帶點硬朗  :em18: ~~~~

在此 預先祝賀兩位白頭到老 永結同心~~~ :em04:

(啱啱果兩句好似老土左d 唔係好夾張咭的設計~~~~ : )

真係好得意呀~
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

好型呀~~~~ :
我果張就好老土喇.. h:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

真係好特別! :em11:

我都 design 緊一張,都差吾多完工。 :face13:

[quote:ed2b1b2b00="Kiliyan"]我果張就好老土喇.. h: [/quote]
ai ya 做乜咁話自己 :em16:
張卡搞成咁係因為唔想預備回禮小禮物
但又無咩o野俾親友留念 所以先整張怪卡出o黎
依家d親戚先陸續收到 可能遲d俾人炳都唔出奇.
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:c4b65acd48="bikbark"][quote:c4b65acd48="Kiliyan"]我果張就好老土喇.. h: [/quote]
ai ya 做乜咁話自己 :em16:
張卡搞成咁係因為唔想預備回禮小禮物
但又無咩o野俾親友留念 所以先整張怪卡出o黎
依家d親戚先陸續收到 可能遲d俾人炳都唔出奇.[/quote]

哈哈..結婚係開心事唔會比人炳既..哈哈...
丫..confirm左..我地會0係鑽石山浸信會行禮呀..到時比invitation cards
你地丫...^.^
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

唔濟呀~~我幾時有得收 :em01:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

我之前印o個陣未知你英文名嘛 唔通o個封寫"diedsee"咩?!
等陣啦 印o左o架啦 禮拜六應該有hales courier ltd送去
到時你"級"返公司印簽收得o架啦
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的