藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

H&H 今日拉埋 [複製鏈接]

[quote:70fca75d84="H&H"][quote:70fca75d84="Eddy Lam"]原來係H&H 雖然我唔認識你 但今朝我個仔有幫你手簽名ga...
Anyway 祝你新婚快樂!!![/quote]你見果對應該唔係我地呀 可能係同我住同一層果對新人呀 我果日擺完酒返屋企見到門口貼晒對聯先知佢地係同我同一日[/quote]

搞錯晒添 又會咁"arm"o既... h:
Rambler Crest Soccer Club

[quote:3edd47a3ac="H&H"]多謝你地黎觀禮呀~ 好感動呀~~果日人多都冇得閒同你地TALK TALK~ 真係唔好意思呀[/quote]
咦 你仲未去honeymoon咩?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:18862c8c9b="bikbark"][quote:18862c8c9b="H&H"]多謝你地黎觀禮呀~ 好感動呀~~果日人多都冇得閒同你地TALK TALK~ 真係唔好意思呀[/quote]
咦 你仲未去honeymoon咩?[/quote]

佢地係咪今日去呀.......去環球片場記得影多d史路比返來呀........... :face13:

[quote:f22c4d6bcf="Tomato"]佢地係咪今日去呀.......去環球片場記得影多d史路比返來呀........... :face13:[/quote]
你應該唔只提人影史路比o架?
好似仲有喎......  :em12:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

哈哈 我返來了~

有相睇喇~

唔知係咪人逢喜事呢 有兩對準新人呢 影起相黎特別上鏡........

究竟係邊兩對準新人...............之咪係Birbark & Hales 同埋 Surewin & Billy 囉
影得好靚好襯 好有夫妻相 註定架喇~~期待11月同12月!

仲有呀tomato & bobby 好有夫妻相

milk 同 robert 就唔駛講啦 天生一對啦

jessica 就不嬲都咁省鏡

我地d合照影得好好 多謝你地賞面!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

咁我一定係闔埋o左眼 事關我闔埋眼影相係最靚o既 haha

[quote:05f44c73b2="H&H"]哈哈 我返來了~

有相睇喇~

唔知係咪人逢喜事呢 有兩對準新人呢 影起相黎特別上鏡........

究竟係邊兩對準新人...............之咪係Birbark & Hales 同埋 Surewin & Billy 囉
影得好靚好襯 好有夫妻相 註定架喇~~期待11月同12月!

仲有呀tomato & bobby 好有夫妻相

milk 同 robert 就唔駛講啦 天生一對啦

jessica 就不嬲都咁省鏡

我地d合照影得好好 多謝你地賞面![/quote]
雖然我地無份,但係可吾可以第日上去你到睇相呢? ops:

[quote:5052466846="H&H"]仲有呀tomato & bobby 好有夫妻相[/quote]
衰鬼 講埋晒咁ge野......搞到我而家鬼咁興奮... :yeah:
咁幾時睇相呀???....好期待.....仲有你地d honeymoon相......去環球片場0個d呢..... :mrgreen:

[quote:3095c5505d="Tomato"][quote:3095c5505d="H&H"]仲有呀tomato & bobby 好有夫妻相[/quote]
衰鬼 講埋晒咁ge野......搞到我而家鬼咁興奮... :yeah:
咁幾時睇相呀???....好期待.....仲有你地d honeymoon相......去環球片場0個d呢..... :mrgreen:[/quote]

幾時有得睇相呀?
===

恭喜晒,祝你們生活開心,永遠恩恩愛愛