藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

H&H 今日拉埋 [複製鏈接]

[quote:2dfb0420f8="grassman"]祝今日H&H
好快H&H&h
大後年就H&H&h&h! :em19:[/quote]
With all best wishes!

Hey GM for a woman once of all is a lot better than give birth to babies a few time.
Next year hHhHh!

恭喜恭喜.........
快d生個小HH俾我地玩~~~~ ops:

[quote:3333b0e718="bikbark"][quote:3333b0e718="Tomato"]今日H小姐真係勁靚 又嬌俏 H先生又高大威猛.....靚絕尖沙咀呀 !!!!!!!
再一次恭喜你地永遠恩恩愛愛...... H:em21:H[/quote]比你早一步講o左o添
係呀,真係好靚呀
恭喜晒[/quote]喂~佢平時都靚,不過今日就靚呀~ :em04:

祝夫妻和睦,恩愛到老 :em21:
:em09:

H&H

恭喜晒呀!!!今日黎唔到觀禮呀...希望可以遲D去你度睇相啦~~~~
^.^

願你們開開心心呀~~~~新婚愉快!!!!!
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

Yan
呢排忙緊乜....好掛住你 (嘩....... ops: )....... :face13:

佢0地真係男才女貌 女既嬌 男既俊 最好整多件就真係妙 恭喜 恭喜!! :em19:

公喜晒呀.. 女既成個公主咁. 男既成個白馬王子咁( 著白色禮服架! :yeah: )
好型呀!!

祝幸褔快樂!
===

新婚快樂!

[quote:4e0d1b7fe1="Eddy Lam"]原來係H&H 雖然我唔認識你 但今朝我個仔有幫你手簽名ga...
Anyway 祝你新婚快樂!!![/quote]你見果對應該唔係我地呀 可能係同我住同一層果對新人呀 我果日擺完酒返屋企見到門口貼晒對聯先知佢地係同我同一日
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

多謝你地黎觀禮呀~ 好感動呀~~果日人多都冇得閒同你地TALK TALK~ 真係唔好意思呀
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~