藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

快d報上婚期 [複製鏈接]

11月20號
趕工中
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

亞茄 你要update埋o黎緊星期日o個單先得o架  :
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

火火佢o地係2月11號呀

[quote:b4cd211fcd="Tomato"][quote:b4cd211fcd="grassman"]車!你地新婚o個D好架勢呀,你地唔抵得我地年年都好似新婚咁呀! 8)[/quote]

........................其實我好羨慕你0架!!!![/quote]
羨慕你(o地)就加把勁啦
今日唔知做乜講開"馮程程"
d人就即刻問咩"澄澄"呀?

[quote:f421104319="grassman"][quote:f421104319="Kiliyan"]阿茄:

我地係1月15日呀!
呵呵~~~
好緊張呀!!!!
[/quote]

呵呵~~年晚煎堆喎!趕住派利是呀![/quote]
利是錢儲埋儲埋廿幾年都唔少o架 至少都夠d小朋友買o下玩具
小朋友收唔收到利是同佢本身可唔可愛未必有直接關係
反而佢父母(特別係d成日講o野o既阿爸)可能會令小朋友收唔到利是......

結論: 草蛇可能令草孩間接收少幾封利是
:nowords:

[quote:1a8eb58cb4="grassman"][quote:1a8eb58cb4="Kiliyan"]
係呀! 趕住比利是比澄澄呀~ @呵呵@
: 你千其唔好自己袋埋添呀!  :hit:
[/quote]

澄澄有份住,道理上都應有份供樓,你地駛乜咁驚,你地邊隻眼見過我刻薄澄澄!(我會哩埋屋企做,無理由被你地見到!)[/quote]
邊駛親眼見o架 當事人自己講o架.
你唔信咪問返你個"梨"囉