藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2956|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

東涌藍天海岸業主們一齊打去環保處投訴地鐵太嘈 .... [複製鏈接]

希望我地入伙前 RC 搞好個隔音問題 ~

其實我地要唔要都打去環保處嘈下??
睇定d人地個結果先 ~
匿名  發表於 2003-7-18 03:16:08

Re: 東涌藍天海岸業主們一齊打去環保處投訴地鐵太嘈 ....

[quote:7d7e85f9ad="saga"]希望我地入伙前 RC 搞好個隔音問題 ~

睇定d人地個結果先 ~[/quote]
RC 前面個貨櫃碼頭好似未運作 wow.....

Re: 東涌藍天海岸業主們一齊打去環保處投訴地鐵太嘈 ....

[quote:dedac5c365="firefire"]

RC 前面個貨櫃碼頭好似未運作 wow.....[/quote]

運作緊我姐個bf 已經係度返工
吨膝q貨倉仲放緊 RC 用既銅管 ...

不過未係全面運作 XD
出年先全面運作

藍天海岸都唔係咁近地鐵o個喎 (以我記得) 咁都好嘈?????

[quote:f3a0ef4797="Janice"]藍天海岸都唔係咁近地鐵o個喎 (以我記得) 咁都好嘈?????[/quote]

坉曭韘a鐵站 但近地鐵軌 ~~
地鐵沿線嘛

[quote:29840d9ac3="saga"]希望我地入伙前 RC 搞好個隔音問題 ~

睇定d人地個結果先 ~[/quote]

因為依家影響唔到我地 所以無grounds去投訴

咁又係呀 若果就算買地鐵站上褂既樓真係唔好買咁低呀 會好嘈o架 連d do do 聲都聽到架