藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4071|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

青衣有否新落成公屋 [複製鏈接]

:?:  :?: 請問青衣既街坊知唔知道呢? :?:  :?: 我就唔覺.

有啩!好似0係長亨村0個邊

一落北橋有青逸苑...係原本居屋轉公屋個d
裝修搞到好灰同好火o既Billy :evil: :twisted:

正正迴旋處青敬路嗰個.Thanks. :em11:

長亨村個邊 即係長宏村隔離果個係居屋.
因老檬政府停買 現時丟空.

個果叫做青逸軒係將會以富戶公屋名義租比人應該比現在的普通公屋租金貴5%-10%左右.
:) 願每一天都能順心順意! :) :o 願霉運不要降臨在每一個人身上! :o Don\'t worry :cry: be happy :P

[quote:58f485868e="Solskjaer"]正正迴旋處青敬路個.Thanks. :em11:[/quote]

position not bad wor ~

[quote:cd76603240="irisku"]個果叫做青逸軒係將會以富戶公屋名義租比人應該比現在的普通公屋租金貴5%-10%左右.[/quote]

以我所知個度好似3千幾蚊月租架~ 一d都唔平
不過就叫靚過一般既公屋

我都申請過青逸軒 但係唔批.....
果度地點方便....正! :em11:
但係無我份... :em08:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:f2bb0a97b5="Billy&Christy"][quote:f2bb0a97b5="irisku"]個果叫做青逸軒係將會以富戶公屋名義租比人應該比現在的普通公屋租金貴5%-10%左右.[/quote]

以我所知個度好似3千幾蚊月租架~ 一d都唔平
不過就叫靚過一般既公屋[/quote]

佢原本係居屋.............因為政府話唔比再興建居屋所以而家個用途係轉左比公屋擠迫戶搬上去.............月租都係3千蚊左右..........