藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wicyh
打印 上一主題 下一主題

有無人炒股票? [複製鏈接]

喵~
仲有益蟹 利蟹 旺蟹 孝蟹。
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

[quote:117d26c333="dick&queenie"]嘩....你地好方展博同丁蟹呀........[/quote]唔好係蟹好慘架 :roll:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

我唔識玩架......最少可以用幾多錢玩.... :?:

[quote:16fa30823f="wicyh"][quote:16fa30823f="LJJ"]前日放左恒生 跟住尋日升左3蚊 :em05:[/quote]
尋日諗住開市追smartone可惜追唔切 :em06:[/quote]

算啦 錢係搵唔晒.  留意過其他股票啦.

[quote:0bb7227462="saga"][quote:0bb7227462="wicyh"]尋日諗住開市追smartone可惜追唔切 :em06:[/quote]

Very obvious you are short term invest ...[/quote]

very obviously 佢係派錢嘛  :|

[quote:3bd24c0cb3="Ha&Kui"][quote:3bd24c0cb3="wicyh"][quote:3bd24c0cb3="LJJ"]前日放左恒生 跟住尋日升左3蚊 :em05:[/quote]
尋日諗住開市追smartone可惜追唔切 :em06:[/quote]

算啦 錢係搵唔晒.  留意過其他股票啦.[/quote]

係 :em11:  不過我唔識買輪 :em18:

[quote:119489ffcf="Mr. & Mrs. FireFire"]我唔識玩架......最少可以用幾多錢玩.... :?:[/quote]

隻隻股票唔同.  例如買一手匯豐 (400股) 要四萬零蚊 買一手恆生 (100股) 就九千多元有交易.  另外佣金加埋其他駛費大約百零蚊 (按買賣金額而定).

另外有d銀行提供股票月供計劃 通常入場費係月供一千.

[quote:2d076237f0="dick&queenie"]嘩....你地好大時代呀......[/quote]

大時代好睇呀 (心郁郁想買返套vcd黎睇... )

[quote:6fdd6fe7b0="Ha&Kui"][quote:6fdd6fe7b0="dick&queenie"]嘩....你地好大時代呀......[/quote]

大時代好睇呀 (心郁郁想買返套vcd黎睇... )[/quote]

依家個市都幾難玩唔知有咩好介紹.   (只9929今天已升但正股就唔郁 :em06: )
目只近觀心能望遠

你地投左票開新topic未呀 :em04: