藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wicyh
打印 上一主題 下一主題

有無人炒股票? [複製鏈接]

[quote:1ae0490ebe="kenny"]日日玩.............平時玩窩輪介紹你們9929中移動.................0.2111買應該可升到0.275................一個星期內..........[/quote]我都有try 用好少錢.....等我留意下做下功課先!
咁有冇留意9523(長實)呀?
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

9523是定點輪以經計5次價最多去到0.35......無爆炸性........

[quote:833faced58="wicyh"][quote:833faced58="Ha&Kui"]我都有投資 d股最少一兩年.  但好少炒 因為炒股好花時間.

長線投資首選梗係"五號仔"啦.[/quote]

買五號仔賺唔少 :mrgreen:[/quote]

五號仔幾年點都會有 d 斬穫 靚價買到真係賺唔少o架 . 最.痤L乜時間睇市人.

悶就悶d 而且等靚價同幾年都好考耐性. 不過keep住有4至5厘息 就算高位都唔捨得放晒o架.

[quote:472d4541a2="kenny"]今日個市升到你唔信...........應該可上11750......新地去到63.75......升5圓....我認為rc到入伙時應可升3成......2300元可升到3000元...............[/quote]

嘩 新地就o黎追到一號仔.  不過都唔奇 佢坐度就袋成十一億... :shock:

嘩!原來呢度有咁多投資人 :em04:
可以學下野 :mrgreen:

[quote:1593a64e75="kenny"]今日個市升到你唔信...........應該可上11750......新地去到63.75......升5圓....我認為rc到入伙時應可升3成......2300元可升到3000元...............[/quote]

係就好喇 XD

[quote:0387887440="wicyh"]嘩!原來呢度有咁多投資人 :em04:
可以學下野 :mrgreen:[/quote]

有錢我都想玩下 不過我仙都唔仙下 ..

我有唔少舊時d蟹貨近排都鬆綁 :mrgreen:

[quote:4287536d3d="wicyh"]我有唔少舊時d蟹貨近排都鬆綁 :mrgreen:[/quote]

恭喜恭喜  :

: 我都有少少只係用黎收息而家雖然升左但係都唔會賣因只得嗰少少. :em08: