藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Andrew Jessica
打印 上一主題 下一主題

迎新聚會 [複製鏈接]

Andrew 好似未知你地步喎!

BLK 2 XXXX

你地呀....邊個到呀...我整好晒蚧子沙拉瑞士雞亦....仲有仲有呀.......
我4:00前會係度.......點搵我呀....去2座7/f 有叮噹就係.....到時自己報上名來
如要電話.....今晚pm我........或留電話pm我都得...
聽日見

quote]
我4:30pm~5pm 到,踢到你度門澎澎聲o個個就係我啦!
[/quote]
等我拆o左度門先.....[

任何人及任何時間都歡迎 我而家已經安坐家中等你們

如果要買.....應該係dinner.....因為我只準備非常小量食物....但如果要一叮....應該冇問題.....飲品我估夠飲.....
其實而家幾多人?  要吾要買 D 乜?  幾多點開始?  吾知仲有無我地份呢?  
有無人知呀?

幾多人真係唔知.....到時見一個問一個啦...

Heh!  Guys where are you?

Billy SureWin Patrick Dick&Q still not see you! :x  :x  :x  :x  :x

By Grassman....

here you are
http://www.ugameasia.com/i-game/top50.php#
有冇人可以SEND番今晚玩那個快餐店個GAME 個URL比我呀