藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Andrew Jessica
打印 上一主題 下一主題

迎新聚會 [複製鏈接]

ANDY兄 甘小o禁口費 真系買盒飯都唔夠啦 不如加d尼 :?:
如果唔系 更大架料將會刊登於下星期架xx周刊 好自為之喇 :  :mrgreen:

另外 9月30日我只可以9:30以後先到
而10月8日就無問題
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

[quote:a3dff0992b="dick&queenie"][quote:a3dff0992b="CJ"]唔唔... 今日終於確認了傳聞中的藍澄十虎狼 有四隻現身了 :[/quote]

第五隻都剛現身了 :em12:[/quote]

你講我呀!? 咁多謝呀... 我都唔响豎咯....:

[quote:f33f069699="CJ"][quote:f33f069699="dick&queenie"][quote:f33f069699="CJ"]唔唔... 今日終於確認了傳聞中的藍澄十虎狼 有四隻現身了 :[/quote]

第五隻都剛現身了 :em12:[/quote]

你講我呀!? 咁多謝呀... 我都唔响豎咯....:[/quote]

肉身雖然走左.....但係靈魂仲0向度.......(我路過搭爹.... :dead: )

930就8點後.
108應該都ok但可能要夜少少.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:a3099c5e65="Tomato"]
肉身雖然走左.....但係靈魂仲0向度.......(我路過搭爹.... :dead: )[/quote]

:x 你想試下慘遭虎吻嗎?

十虎之中有邊個食番茄架:em12:?

[quote:53910c1464="Andrew & Jessica"]好...... 930的人數
1Grassman (9/30[Fri] Push!)
2+3  billy&sure win
4+5+6  Patrick & Cherry + 仔仔
Dick.... what's your perference ??

我想問.....如果930 原本108的會不會到???
我想問.....如果108 原本930的會不會到???

明天即決[/quote]

邊日都得

:yeah:
永遠愛著您 :em21: [/code]

930 我地終於都無問題喇   

To CJ︰阿佬,你淨係齋搭爹,咁你會唔會返o黎一齊見個面咁呀? :roll:
:em09:

OK....決定108 時間 3/4:00pm 至你地捨得走(我唔會pang人走)
食物我會準備小小....歡迎自備夠我地食o既野(唔要糧)
飲品我都會準備.....食物唔夠就叫外賣(金寶、德記、kfc、hut食)
重新報名comfirm!
1+2 . andrew & Jessica

[quote:75b63215ee="Andrew & Jessica"]OK....決定108 時間 3/4:00pm 至你地捨得走(我唔會pang人走)
食物我會準備小小....歡迎自備夠我地食o既野(唔要糧)
飲品我都會準備.....食物唔夠就叫外賣(金寶、德記、kfc、hut食)
重新報名comfirm!
1+2 . andrew & Jessica
3+4 . dick & queenie (如果時間許可 & 大家又唔見怪0既話...我可以整幫手整些少嘢食) [/quote]
永遠愛著您 :em21: [/code]

(如果時間許可 & 大家又唔見怪0既話...我可以整幫手整些少食)
Dick&QUEENIE  YOU are welcome