藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Andrew Jessica
打印 上一主題 下一主題

迎新聚會 [複製鏈接]

個然有其父必有其子o下.... 風流...
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

好採我老婆知我系1個從一而終架人 唔似你 而家仲唔知道仲有幾個秘密架女朋友未莆頭 :
總之 兄弟心照啦 :mrgreen:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

呵呵...
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:84f8af1195="wychan"]個然有其父必有其子o下.... 風流...[/quote]
[quote:84f8af1195="atrick & Cherry"] 唔似你 而家仲唔知道仲有幾個秘密架女朋友未莆頭 : 總之 兄弟心照啦 :mrgreen:[/quote]

:em16:  會長,你咁就唔岩喇,當日十條友燒黃紙,斬雞頭 :evil: ....講明唔爆andy呢單野出黎!!!!做兄弟點可以咁冇道義架。 :em06:
bear bear你放心,andy 除左間唔中帶我地去下夜店蒲之外 :em04: ,佢唔會帶唔熟女仔返屋企架 ops: 。(熟左就難講D) :em12:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:081c407d80="dick&queenie"][quote:081c407d80="wychan"]個然有其父必有其子o下.... 風流...[/quote]
[quote:081c407d80="atrick & Cherry"] 唔似你 而家仲唔知道仲有幾個秘密架女朋友未莆頭 : 總之 兄弟心照啦 :mrgreen:[/quote]

:em16:  會長,你咁就唔岩喇,當日十條友燒黃紙,斬雞頭 :evil: ....講明唔爆andy呢單野出黎!!!!做兄弟點可以咁冇道義架。 :em06:
bear bear你放心,andy 除左間唔中帶我地去下夜店蒲之外 :em04: ,佢唔會帶唔熟女仔返屋企架 ops: 。(熟左就難講D) :em12:[/quote]

嘩.....爆大鑊 :  :

(To Andy: 你d相好正呀 bear bear真係好靚女呀!!!  Andy....我忽然覺得你有d似陳錦鴻 :mrgreen: )

[quote:ba4958a07d="dick&queenie"][quote:ba4958a07d="wychan"]個然有其父必有其子o下.... 風流...[/quote]
[quote:ba4958a07d="atrick & Cherry"] 唔似你 而家仲唔知道仲有幾個秘密架女朋友未莆頭 : 總之 兄弟心照啦 :mrgreen:[/quote]

bear bear你放心,andy 除左間唔中帶我地去下夜店蒲之外 :em04: ,佢唔會帶唔熟女仔返屋企架 ops: 。(熟左就難講D) :em12:[/quote]

支持!
Andy,你放心,我乜都唔會爆比bearbear知! : 如果見到,我都會當睇唔到! :mrgreen:

Andrew 如果要10/8,我都OK o既!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:3fc762483a="grassman"][quote:3fc762483a="dick&queenie"][quote:3fc762483a="wychan"]個然有其父必有其子o下.... 風流...[/quote]
[quote:3fc762483a="atrick & Cherry"] 唔似你 而家仲唔知道仲有幾個秘密架女朋友未莆頭 : 總之 兄弟心照啦 :mrgreen:[/quote]

支持!
Andy,你放心,我乜都唔會爆比bearbear知! : 如果見到,我都會當睇唔到! :mrgreen:

Andrew 如果要10/8,我都OK o既![/quote]

兄弟 你地個個都收左o禁口費架.... 小心d講野呀

唔唔... 今日終於確認了傳聞中的藍澄十虎狼 有四隻現身了 :

[quote:7b04f9bb99="CJ"]唔唔... 今日終於確認了傳聞中的藍澄十虎狼 有四隻現身了 :[/quote]

第五隻都剛現身了 :em12:
永遠愛著您 :em21: [/code]

講返正題先.......咁即係930定108???
prefer 108 ge鄰居  930會唔會出現呢?