藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 31691|回復: 104
打印 上一主題 下一主題

迎新聚會 [複製鏈接]

地點: 2座andrew & jessica 家
時間同日期: 係度confirm (except 2425/9 1/10) 最好56日啦
人數: 我試過20幾人玩就ok...食飯就迫少少 : 暫定25人啦
目的:聚首一堂認識鄰居(入伙1年幾....8月正式進駐..12月多一個老婆進駐)
食物:外賣+我整+自備啦.....
歡迎報名: (唔知2座優先有冇人反對呢....講笑o者)

Re: 迎新聚會

[quote:b44768329b="Andrew & Jessica"]歡迎報名: (唔知2座優先有冇人反對呢....講笑o者)[/quote]

:sweat:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:fed6be5c22="Andrew & Jessica"]
歡迎報名: (唔知2座優先有冇人反對呢....講笑o者)[/quote]

2座優先 YEAH~~~ :yeah:
我二座呀我二座呀...     
我都係講笑咋.大家都住係同一屋宛有咩分邊座邊座呢.
通常星期五/六晚都得.
今個星期日我呀嫂生日唔得.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:a97344c073="Billy"]期餘9月24號同10月1號就預我兩位啦....[/quote]

人家話except 9/24&25 10/1呀!你玩野咩!

1. Grassman  (9/30[Fri] Push!)

Remark: T2已經成為藍澄灣娛樂中心、新蒲點,有Karaoka、清吧、生日會Function Room、遊戲機中心、TV show room! :detective
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:9f69e8ca17="grassman"][quote:9f69e8ca17="Billy"]期餘9月24號同10月1號就預我兩位啦....[/quote]

人家話except 9/24&25 10/1呀!你玩野咩!
[/quote]

你睇真D我點寫先啦...
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

:yeah:

1. Grassman  (9/30[Fri] Push!)
2. Dick&Queenie (x 2)
永遠愛著您 :em21: [/code]

<quote>Remark: T2已經成為藍澄灣娛樂中心、新蒲點,有Karaoka、清吧、生日會Function Room、遊戲機中心、TV show room! </quote>
我好似有齊晒以上喎.... hee hee

1.       Grassman (9/30[Fri] Push!) <--- Only one?
2&3.   Dick & Queenie (x 2)<--- When?
4&5.   Milk & Robert (08-October-2005[Sat] Push! Push! Push!)

因為近來沒有時間,惟有選擇最近的十月八號!
時間是否19:00~23:00 :?:
我地都係二座o架~二座萬歲~ :yeah:  :yeah:
:em09:

愈快愈好! 妤心急...等唔切
永遠愛著您 :em21: [/code]

迎新 :shock: !  係咪有港大d遊戲玩架? e.g. Happy corner!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!