藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 積肥
打印 上一主題 下一主題

上網婚姻登記 [複製鏈接]

[quote:bbdfff30e8="grassman"]上面條友真係無得呀! :em18:[/quote]
你話邊個呀?講清楚好喎!
如果喜歡我 :face13: 但願早點收貨 :oops: 能這麼深愛你的只有我 :em21:

[quote:f3bafa0b7a="積肥"]
我係兩日前已經鍊左好多次 :wink: ,介試埋電話輸入時,寫底每次要輸入既資料,不過最後都係電腦比較快,電話最後只係 spare。 h:
其實最重要係邊道先接駁好,接好就馬上用最快既方法完成,盡快完成就可以了。當日九點鐘尖沙咀66個籌已經 full 哂!無諗過無心既情況下都簡左好日結婚添! :em04:[/quote]
其實esdlfe係有晒用電話登記o既steps o架
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:069fd22b11="hales"]我當日都係同bikbark兩個人 兩部電腦去搶籌 :em12:
[/quote]
你話幾悲哀,朋友都唔多個 :em01:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:ce26cce085="bikbark"][quote:ce26cce085="hales"]我當日都係同bikbark兩個人 兩部電腦去搶籌 :em12:
[/quote]
你話幾悲哀,朋友都唔多個 :em01:[/quote]
你地又吾早 D 比哂 D 出生日期呀/身份證號碼 :em12:  我地幫你吖麻! :
如果喜歡我 :face13: 但願早點收貨 :oops: 能這麼深愛你的只有我 :em21:

[quote:ebca886d77="Mr. & Mrs. FireFire"]積肥.....係上網好d定係打電話好d......... ops:[/quote]
火火 電話登記超麻煩 步驟又多又煩
一個唔該入錯資料或入得太急 要重新輸入或者會無晒反應
我試用o個陣 試過入錯o左資料 然後個系統無晒反應
跟住要重新再打去

上網登記就一定要之前搵一兩日o係8點最peak o個陣試o下
當然去到最尾個版面就唔好confirm 阻住人o地個位就唔好啦  :em16:

我都係向7:59:55左右一click就入到喇~ 不過果日d friends用電話都打到 不過唔夠我快~~~我都攞到No.4
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:664923a9fc="H&H"]我都係向7:59:55左右一click就入到喇~ 不過果日d friends用電話都打到 不過唔夠我快~~~我都攞到No.4[/quote]
因為我地簡既日子,勁多人搶,紅棉道八點半已經 Full 哂! :dead:

[quote:637668b8e8="grassman"][quote:637668b8e8="Sure Win"]好過要親身去排隊. :em06: 仲要同0的自由人 阿叔同阿嬸爭崩頭...[/quote]

親身排隊都好有feel架!  
排左5日,前後左右的夫婦都認識了!晚上天寒地凍,但大家諗到註冊目的,心情都熾熱非常。因排隊的人都是準備在同一日同一註冊處結婚,所以在結婚當日大家都會再次遇見,大家已會換上了華麗的婚紗禮服,而唔係認識時的牛記凹記、咬著zA包的可憐樣!
大家互相恭賀一番(打量下邊個新娘靚d),當然唔少得新人(s)合照啦![/quote]

你錯啦! 我唔會再見到排我前後既人 因為我唔會係註冊處註冊. 我係聖堂舉行婚禮架 :wink: … 我覺得註冊處大細超 唔係註冊處註冊既人就唔可以上網羅籌 一定要親身去排隊 好慘架嘛 :em01:  而且果日只得我一個傻妹去排隊.
當日晨早八點去到尖沙咀註冊處排隊 已經見到條龍好長 好驚羅唔到籌 (當日只有42個籌) 見到有好幾個自由人排係龍頭 以為佢地續証 諗諗下黎度只係羅籌註冊 佢地應該唔會排錯隊 既然已經黎到 就等到八點九派唔到籌先至走 第日再黎過啦! 好彩 羅到籌仲一個早上就攪掂. h:

[quote:64bdbe7684="Sure Win"][quote:64bdbe7684="grassman"][quote:64bdbe7684="Sure Win"]好過要親身去排隊. :em06: 仲要同0的自由人 阿叔同阿嬸爭崩頭...[/quote]

親身排隊都好有feel架!  
排左5日,前後左右的夫婦都認識了!晚上天寒地凍,但大家諗到註冊目的,心情都熾熱非常。因排隊的人都是準備在同一日同一註冊處結婚,所以在結婚當日大家都會再次遇見,大家已會換上了華麗的婚紗禮服,而唔係認識時的牛記凹記、咬著zA包的可憐樣!
大家互相恭賀一番(打量下邊個新娘靚d),當然唔少得新人(s)合照啦![/quote]

你錯啦! 我唔會再見到排我前後既人 因為我唔會係註冊處註冊. 我係聖堂舉行婚禮架 :wink: … 我覺得註冊處大細超 唔係註冊處註冊既人就唔可以上網羅籌 一定要親身去排隊 好慘架嘛 :em01:  而且果日只得我一個傻妹去排隊.
當日晨早八點去到尖沙咀註冊處排隊 已經見到條龍好長 好驚羅唔到籌 (當日只有42個籌) 見到有好幾個自由人排係龍頭 以為佢地續証 諗諗下黎度只係羅籌註冊 佢地應該唔會排錯隊 既然已經黎到 就等到八點九派唔到籌先至走 第日再黎過啦! 好彩 羅到籌仲一個早上就攪掂. h:[/quote]
恭喜!恭喜! :em19:
你地係咪都係12月呀?有無相睇呀? :face13:

[quote:82dd53277d="Jeffrey & Shirley"][quote:82dd53277d="H&H"]我都係向7:59:55左右一click就入到喇~ 不過果日d friends用電話都打到 不過唔夠我快~~~我都攞到No.4[/quote]
因為我地簡既日子,勁多人搶,紅棉道八點半已經 Full 哂! :dead:[/quote]向我果日紅棉道8:10 左右都冇晒喇....
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~