藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 龍我雷
打印 上一主題 下一主題

青衣藍澄灣不宜長期居住!? [複製鏈接]

According to the supporting theory heeheehee I fully support and dare to say it is true and true for every estate in HK.  :

基本上 論噪音 香港無論那裡都一般厲害 就是而家搬去住村屋 都一樣有人賽車! 而且其他汚 例如空氣呀 食物呀咁 走得去邊?

這裡平均噪音量相信和其他屋苑相較不遠 如果你住過緑x新村abcd座 你才知道什麼叫做不能長住!

除此之外 作那文章的壹仔 到底有冇在入伙後跟進過丫 你覺得佢地d可讀性定可信性高d丫? 佢幾時叫過人買樓丫

p.s. 食飯一定會死的 因為中國以前死的人都食飯的!

請不要誤會 我並沒想到針對任何人 都係吹下水啫... 何況我既人都唔响度咯:wink 但係我既心 仲响大家度既! ops:

平心而論 呢度唔算太差 當然也不是完美; 都係果句 比上不足 比下有餘; 而家的價錢 算是物有所值了.

唔啦 而家莫財 加上自己裝修裝到half-life... 真係無能力又無精力