藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6510|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

阿Jan個節目 [複製鏈接]

"林海峰是但o翕發花癲".......星期一至五10:00-12:00

................................正...........................

好多"老人院"片段...好懷念"老人院"呀!!!!

[quote:f2c7498fcb="bikbark"]嘩 知音人呀  
我o黎兩晚聽得好開心 記翻起以前聽軟硬笑到俾媽咪問我係咪痴o左線o既事

莫愁 fm903 呀[/quote]

嘩....我地呢d聽軟硬笑大0架嘛 :em17:   不過做兩個禮拜咋.....喂 佢播gala gala happy 著harley 扮阿paul..~~~~~好興奮呀!!!!!!!!

[quote:c94e8b3899="bikbark"]其實我依家每朝都有聽"在晴朗的一天出發" 就算由rc返office 我都會搭巴士而唔搭地鐵[/quote]

咁你鍾唔鍾意彭羚???
我好鍾意彭羚0架.......我覺得佢好幸福0架 :em04:

你咁快換返阿Jan做頭像...... :

[quote:e988478a9b="Winnie the Pooh"][quote:e988478a9b="gp"]哈哈 我都有聽呀. 就係因為要聽佢做節目而放棄睇"妙手人心III".

以前我幾眼目訓都要聽埋"老人院"先目訓 . 仲有錄"軟硬製造".

以前我鍾意亞jan 夠搞笑 而家鍾意佢有才華 顧家 專一......好男人一名 :em11:  我仲keep住一張n年前佢o既親筆簽名相 ops:

原來澳門"咪咪吉"真名係"咪咪古" :

我都有每朝聽"在晴朗的一天出發"!  :wink:

其實係網上有無得番聽"老人院"呢 :?:[/quote]

http://jumbo.32.hk/[/quote]

喂....正.... :em11:

[quote:084b3c3d48="eric_818"]尋晚「愛不完」我差 D 笑死. :[/quote]

係啦 笑鬼死我.....原來我隻佬未聽過老人院 0個晚佢聽個愛不完電話笑到痴左線.... :yeah:

[quote:d7efd60796="bikbark"]o尋晚去o左睇阿Jan演唱會,我真係好開心。
佢問邊個識得佢d舊歌,
好多人舉手(包括我)
然後佢話呢班人至少都廿到"mung",好多都過三十,四十。
哈哈哈......

之後佢同@17 o既Ellen唱o左“只因喜歡您“,當年佢係同周美茵合唱。[/quote]

我都好想問你玩左d乜....
係咪真係出左海??

[quote:ee9b26a222="bikbark"]
我o地呢d 4字頭o既又識晒佢d歌 又唱又嗌晒咁
氣氛真係好正![/quote]

乜你............唔係6字頭咩 :em09: