藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

阿Jan個節目 [複製鏈接]

你咁快換返阿Jan做頭像...... :

佢唔會怪我o既
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:b708e4c2d4="gp"]哈哈 我都有聽呀. 就係因為要聽佢做節目而放棄睇"妙手人心III".

以前我幾眼目訓都要聽埋"老人院"先目訓 . 仲有錄"軟硬製造".

以前我鍾意亞jan 夠搞笑 而家鍾意佢有才華 顧家 專一......好男人一名 :em11:  我仲keep住一張n年前佢o既親筆簽名相 ops:

原來澳門"咪咪吉"真名係"咪咪古" :

我都有每朝聽"在晴朗的一天出發"!  :wink:

其實係網上有無得番聽"老人院"呢 :?:[/quote]

http://jumbo.32.hk/

[quote:e988478a9b="Winnie the Pooh"][quote:e988478a9b="gp"]哈哈 我都有聽呀. 就係因為要聽佢做節目而放棄睇"妙手人心III".

以前我幾眼目訓都要聽埋"老人院"先目訓 . 仲有錄"軟硬製造".

以前我鍾意亞jan 夠搞笑 而家鍾意佢有才華 顧家 專一......好男人一名 :em11:  我仲keep住一張n年前佢o既親筆簽名相 ops:

原來澳門"咪咪吉"真名係"咪咪古" :

我都有每朝聽"在晴朗的一天出發"!  :wink:

其實係網上有無得番聽"老人院"呢 :?:[/quote]

http://jumbo.32.hk/[/quote]

喂....正.... :em11:

好記得有幾個整蠱電話真係好好笑 就算唔翻聽都仲記得

1. 解直丸
2. curry chicken
3. 變飯粥

另外當然仲有令阿jan英名盡喪o既三sprit啦
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

尋晚「愛不完」我差 D 笑死. :

[quote:084b3c3d48="eric_818"]尋晚「愛不完」我差 D 笑死. :[/quote]

係啦 笑鬼死我.....原來我隻佬未聽過老人院 0個晚佢聽個愛不完電話笑到痴左線.... :yeah:

o尋晚去o左睇阿Jan演唱會,我真係好開心。
佢問邊個識得佢d舊歌,
好多人舉手(包括我)
然後佢話呢班人至少都廿到"mung",好多都過三十,四十。
哈哈哈......

之後佢同@17 o既Ellen唱o左“只因喜歡您“,當年佢係同周美茵合唱。

[quote:d7efd60796="bikbark"]o尋晚去o左睇阿Jan演唱會,我真係好開心。
佢問邊個識得佢d舊歌,
好多人舉手(包括我)
然後佢話呢班人至少都廿到"mung",好多都過三十,四十。
哈哈哈......

之後佢同@17 o既Ellen唱o左“只因喜歡您“,當年佢係同周美茵合唱。[/quote]

我都好想問你玩左d乜....
係咪真係出左海??

其實只係去o左馬鞍山一個近海邊o既地方(即係以前o既白石船民中心)

阿Jan化妝化到全身黑晒 真係好似黑人o個種
著住件夏老威又跳又唱 得閒又會有人用水槍攻擊觀眾
加上全場企位 觀眾都跳足成晚
我o地呢d 4字頭o既又識晒佢d歌 又唱又嗌晒咁
氣氛真係好正!