藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6451|回復: 22
打印 上一主題 下一主題

阿Jan個節目 [複製鏈接]

"林海峰是但o翕發花癲".......星期一至五10:00-12:00

................................正...........................

好多"老人院"片段...好懷念"老人院"呀!!!!

Re: 阿Jan個節目

[quote:8ff9af1107="Tomato"]"林海峰是但o翕發花癲".......星期一至五10:00-12:00

................................正...........................

好多"老人院"片段...好懷念"老人院"呀!!!![/quote]

電台? 乜嘢頻道呀?
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

嘩 知音人呀  
我o黎兩晚聽得好開心 記翻起以前聽軟硬笑到俾媽咪問我係咪痴o左線o既事

莫愁 fm903 呀
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:f2c7498fcb="bikbark"]嘩 知音人呀  
我o黎兩晚聽得好開心 記翻起以前聽軟硬笑到俾媽咪問我係咪痴o左線o既事

莫愁 fm903 呀[/quote]

嘩....我地呢d聽軟硬笑大0架嘛 :em17:   不過做兩個禮拜咋.....喂 佢播gala gala happy 著harley 扮阿paul..~~~~~好興奮呀!!!!!!!!

[quote:0df0b3e619="Tomato"][quote:0df0b3e619="bikbark"]嘩 知音人呀  

莫愁 fm903 呀[/quote]

嘩....我地呢d聽軟硬笑大0架嘛 :em17:   不過做兩個禮拜咋.....喂 佢播gala gala happy 著harley 扮阿paul..~~~~~好興奮呀!!!!!!!![/quote]
係呀 marky mark 夠英 hammer 直頭勁 new kids 無動靜
marky mark改名 其他都消失o左lu
仲有澳門咪咪吉呀
好鍾意以前阿jan搣d fan屎o既信同fax

其實我依家每朝都有聽"在晴朗的一天出發" 就算由rc返office 我都會搭巴士而唔搭地鐵
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:c94e8b3899="bikbark"]其實我依家每朝都有聽"在晴朗的一天出發" 就算由rc返office 我都會搭巴士而唔搭地鐵[/quote]

咁你鍾唔鍾意彭羚???
我好鍾意彭羚0架.......我覺得佢好幸福0架 :em04:

哈哈
原來咁多人聽 ga^^
我之前 download 過"玩電話"果 part 聽 聽極都唔厭
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:7c2c36fca0="Tomato"][quote:7c2c36fca0="bikbark"]其實我依家每朝都有聽"在晴朗的一天出發" 就算由rc返office 我都會搭巴士而唔搭地鐵[/quote]

咁你鍾唔鍾意彭羚???
我好鍾意彭羚0架.......我覺得佢好幸福0架 :em04:[/quote]
鍾意呀,因為鍾意阿Jan,覺得佢o地好幸福,好恩愛
兩三年前有一次行山,見到佢o地一家三口o係個公園度玩,兩個人拖住個女,又陪個玩“sir"滑梯
:face13:

哈哈 我都有聽呀. 就係因為要聽佢做節目而放棄睇"妙手人心III".

以前我幾眼目訓都要聽埋"老人院"先目訓 . 仲有錄"軟硬製造".

以前我鍾意亞jan 夠搞笑 而家鍾意佢有才華 顧家 專一......好男人一名 :em11:  我仲keep住一張n年前佢o既親筆簽名相 ops:

原來澳門"咪咪吉"真名係"咪咪古" :

我都有每朝聽"在晴朗的一天出發"!  :wink:

其實係網上有無得番聽"老人院"呢 :?:
G :em21: P

自從好幾年前睇完佢拉闊同好時代音樂會之後 好耐都無睇過佢現場表演啦
o岩o岩o個幾晚 我都有打去903"羅"阿jan演唱會飛
o尋晚 終於俾我打通o左啦
hahahahahahahahahahaha.......................................

你o地有無睇之前有線o個個"有個娛樂乜人台"呀?
上個禮拜 三姑同森美o個個有線節目訪問阿jan
仲有上期"奶週"係阿jan做封面

我好想好想好想睇佢個talk show呀!