藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2394|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

捉馬騮 [複製鏈接]

其實我唔係好識打機,興趣都唔大,
不過早兩日開始狂玩捉馬騮3,玩得好開心呀
你o地有無人有玩呀?

遲應該會玩塊魂
夠低B,我鍾意
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

塊魂呢集game,是全亞洲最多OL喜歡玩的一隻game。
唔知點解
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:14d9221fe0="dick&queenie"]塊魂呢集game,是全亞洲最多OL喜歡玩的一隻game。
唔知點解[/quote]阿的,洗完碗啦! :
:em09:

[quote:304184672f="dick&queenie"]塊魂呢集game,是全亞洲最多OL喜歡玩的一隻game。
唔知點解[/quote]
我未玩過 但係睇雜誌介紹好似幾低b 週圍碌碌o下 碌晒d o野咁 o岩晒我玩.

捉馬騮都好得意 雖然打o左27% 慢慢開始覺得難打 仲要我亞哥幫我打o個隻難鬼筷子姊妹花造型o既大佬 但係d馬騮成日扮鬼扮馬 d造型勁搞笑 一路玩一路睇畫面 覺得好開心
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

有玩過幾好玩!不過而家打Winning冇時間!
其實PSP嘅馬騮mini game都好好玩啲馬騮造型好抵死.

我o尋日又打o左一關 依家打o左32%啦.