藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 13583|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

真空煲 / 燜燒窩 [複製鏈接]

但係1.6L咪好細囉?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

好似好吸引咁喎......................不過我o地已經有:
2個細煲 (可滾湯 煮麵) 1個平底"獲" 1個中式"獲" 1個大湯煲 1個大焗爐 1個6人用電飯煲
1個bb煲 1個電水壺 1個多士爐 1個咖啡壺 1個攪拌機 1個打蛋器
但係我o地基本上係好少煮 (其實係無煮) 要咁多工具做乜呢?  :nowords:

(其實......我仲想要多1個細焗爐 1個麵包機同埋1個雪糕機......
h: 你想買o黎玩多過真係有用!
b: hee hee...... )
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:5bf8d57a53="milk"]e~大少奶好似想開茶餐廳咁喎~ :roll:[/quote]
唔是啦,好多都係我媽咪買o架,自從我o地買o左樓之後,佢自己去買廚房用具,又會買埋俾我,買o下一個煲,買o下又多隻“獲“, 另外有d係為o左整蛋糕而自己買o既!
(其實仲有一個電蒸爐未拎過RC  :em18: )