藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5870|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

其實有冇人擔心份工... [複製鏈接]

如題 :?:

Re: 其實有冇人擔心份工...

[quote:79f94766c9="AngusZire"]如題 :?:[/quote]

Me but I anxious about another thing more

Don't worry la be positive ma......
因為好多時都唔到我地擔心 just work hard play hard law
工作時認真 吃喝玩樂時亦同樣要投入 個人開朗d 老闆見你成日笑臉迎人 被移動o既機會都細啦
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

咩咩豬仲灰呀
書都未讀完~~
仲係讀教育工都未必搵到添呀

:em13: 給我一個教席否則開槍 :em12:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

[quote:a05d11e1c5="bikbark"]Don't worry la be positive ma......
因為好多時都唔到我地擔心 just work hard play hard law
工作時認真 吃喝玩樂時亦同樣要投入 個人開朗d 老闆見你成日笑臉迎人 被移動o既機會都細啦[/quote]非常同意bikbark 唔驚得咁多架喇! 有時以為"比人移動"左好似好慘 但要知"騫翁失馬焉知非福" 可能出去搵搵會比而家既更好呢! 唔係講少架 我身邊既朋友都係"好彩"既一群黎架!   Don't worry be happy 8)
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:1d9adbc4e9="H&H"][quote:1d9adbc4e9="bikbark"]Don't worry la be positive ma......
工作時認真 吃喝玩樂時亦同樣要投入 個人開朗d 老闆見你成日笑臉迎人 被移動o既機會都細啦[/quote]非常同意bikbark 唔驚得咁多架喇! 有時以為"比人移動"左好似好慘 但要知"騫翁失馬焉知非福" 可能出去搵搵會比而家既更好呢! 唔係講少架 我身邊既朋友都係"好彩"既一群黎架!   Don't worry be happy 8)[/quote]

所以我話我其實擔心另一樣野多d

[quote:757b440030="saga"][quote:757b440030="H&H"][quote:757b440030="bikbark"]Don't worry la be positive ma......
工作時認真 吃喝玩樂時亦同樣要投入 個人開朗d 老闆見你成日笑臉迎人 被移動o既機會都細啦[/quote]非常同意bikbark 唔驚得咁多架喇! 有時以為"比人移動"左好似好慘 但要知"騫翁失馬焉知非福" 可能出去搵搵會比而家既更好呢! 唔係講少架 我身邊既朋友都係"好彩"既一群黎架!   Don't worry be happy 8)[/quote]

所以我話我其實擔心另一樣野多d[/quote]

咩野?????????

冇錯..我而家就係好彩的一群...如果我仲係舊公司... 我肯定我唔會夠謄買rc.....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:bec05526b5="dick&queenie"]
咩野?????????[/quote]

折騰野
令我每一個周末都唔係咁開心...

what mean of "折騰野" :?:  :?:  :?: