藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

Yahoo! 足球經理 [複製鏈接]

Week 3 Result: :

Epson 你由7升到8,恭喜、恭喜! :em19:

P.S. 大家可以透透,Week4無賽事!

GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

Week 5 Result:

Epson真係升左兩級喇!
Ramblers就今週唯一一個過百分! <--但唔知係邊個
Wing Boy (榮仔) 加入戰團!

[quote:6a7baa07fa="nigelyvr"]Grassman what is the meaning of "BFF"?[/quote]

BFF 係一個足球迷的討論區,當中有好多人玩 [Yahoo! 足球經理]
http://www.hkbff.com/bbs/index.php

我在"Fantasy Football"的group message box 也有向大家介紹!

[quote:ec5bed2afd="nigelyvr"]When did you become the fans of Man Utd?[/quote]

When you join the game it is compulsory to select one of Football team as its fans.    Man Utd. is only team that I can remember the all 11 players in each position.

[quote:a0d54d0ef5="nigelyvr"]OIC so you are not the real fans .......[/quote]

I WAS!   At the day when MAN had Beckham Giggs 簡察士基 大帝 Schmeichel!

Week 6 result:

- 伯爵今週發神經,回光返照、谷底回升!成今週最高分隊伍!同中秋月圓有否關係?
- 肥度發奮徒強,首週得分!

Week 7 Result:
Nigel今週唯一過百分,進佔第二!

Week 8 Result:
今週Dracula 同 Winnie the Pooh 再顯神通,以過百分完成,各升一級!

Week 10先有賽事,大家可以透透。

Week 13 Result:
冇見幾週,Winnie the Pooh乘空隙狂發力,以連連四週最高得分完成,進佔第二位,可惜棋差一著,wk13脫腳!

亞Man好似冇玩喇,但佢個陣可以連續幾星期過百 :shock: ,叻過好多人(包括我)!真係無天理! :x

其實依家仲有幾多人玩緊?