藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: J and P
打印 上一主題 下一主題

邊間大學畢業? [複製鏈接]

[quote:96281cb4e4="bikbark"][quote:96281cb4e4="Billy"]我都可以係你師弟喎.
因為我96年同2000年都有係CITY畢業.... :dead:[/quote]
我98年畢業呀 你係要認細 咁唯有叫你師兄弟囉  :[/quote]

98年 :shock: 果年好難搵工喎師姊妹.... :
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:d9cf91edd9="Billy"]98年 :shock: 果年好難搵工喎師姊妹.... :[/quote]
果年市道都真係............:em01:
不過算啦 都過o左lu
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

我同隻佬都係浸會人......
雖然浸會校園細細 但係我真係好鍾意浸會0架 尤其係我地個系 個個老師都好親切.... :em11:
:em04: 最難忘以前舊校間canteen 下晝有碗仔翅食......不過而家已經轉手比城軒搞 (改左名叫衡軒.....)

[quote:005aab20fe="Billy"][quote:005aab20fe="bikbark"][quote:005aab20fe="Billy"]我都可以係你師弟喎.
因為我96年同2000年都有係CITY畢業.... :dead:[/quote]
我98年畢業呀 你係要認細 咁唯有叫你師兄弟囉  :[/quote]

98年 :shock: 果年好難搵工喎師姊妹.... :[/quote]
wooo~~
我04年城大畢業呀 各位師兄 師姐 :  :  :
:zdevil:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

原來好多city人喎 :

[quote:3f6a425d1c="diedsee"]
wooo~~
:zdevil:[/quote]
證明city其實係有好多超齡學生o既
haha
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:041569eedc="Billy"]以前o既城市理工依家叫城市大學.
唔再叫"理工"架喇. :em16:  
不過我城市理工同城市大學都畢過業.
所以我選左城市理工... :mrgreen:[/quote]

Sorry!  :em14: 點樣可以改番?

[quote:041569eedc="Tomato"]我同隻佬都係浸會人......
雖然浸會校園細細 但係我真係好鍾意浸會0架 尤其係我地個系 個個老師都好親切.... :em11: [/quote]

我同老公都係浸會同一屆,畢業時剛正命大學 (都估到邊年啦) :

我都好鍾意浸會0架! 因為浸會校園細細,周時都碰到其他學系的同學,好warm好親切,老土D講,真係好似個大家庭咁! 個校長(謝志偉)又有理想、又和藹親切,好令人尊敬! 浸會那三年真係好開心、好充實,好令人懷念!

之後讀過理工,雖然又係要3年,但因為是夜間課程,沒有太多印象回憶。最記得個肚陀住個仔行畢業禮上台時,D同學好驚我跌親。
Janice & Philip

[quote:66a0a4ffff="diedsee"][quote:66a0a4ffff="Billy"][quote:66a0a4ffff="bikbark"][quote:66a0a4ffff="Billy"]我都可以係你師弟喎.

98年 :shock: 果年好難搵工喎師姊妹.... :[/quote]
wooo~~
:zdevil:[/quote]

咁細個ge :nowords:

[quote:9618749b55="J&"]我同老公都係浸會同一屆,畢業時剛正命大學 (都估到邊年啦) : ............呵呵...估到喇.... :

我都好鍾意浸會0架! 因為浸會校園細細,周時都碰到其他學系的同學,好warm好親切,老土D講,真係好似個大家庭咁! 個校長(謝志偉)又有理想、又和藹親切,好令人尊敬! 浸會那三年真係好開心、好充實,好令人懷念! [/quote]

謝校長真係好好0架......雖然我同佢接觸唔多 但係佢榮休0個陣 睇返佢當年因為政府要cut浸會土木工程系先肯撥款比我地 謝校長同d學生一齊靜坐抗議ge相 真係好感動.....

我有幸而家仲留0向浸會 睇住浸會變左好多 但係個感覺一樣係咁親切 ....

哈哈...不過我到而家都未識唱浸會首校歌..... :
出年係母校50週年喇.....