藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5227|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

個個都結婚.... [複製鏈接]

攪到我都心動 tim~~
不過我想分兩次
一次註冊 其餘就等到有 mood 先做......係唔係好怪??
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

喂喂~諗清楚喇!

分開兩次唔係怪,只係租衫﹑租車方面要俾兩日錢就唔係咁化算嗟!
而且淨註冊當日就未必個個親朋戚友都有時間到來恭賀,但如果到夜晚擺酒就九成都會到!
:em09:

結婚好多野搞 一次過煩晒佢好d....
又可能註左冊 "dump 0下 dump 0下"..就唔想再搞其他野 :

[quote:15b0d7f9c0="Tomato"]結婚好多野搞 一次過煩晒佢好d....
又可能註左冊 "dump 0下 dump 0下"..就唔想再搞其他野 :[/quote]

同意同意...
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

唉....咁煩 我連去格價都懶...
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

結婚呢樣野 真係慢又得 快又得......我都係用左半年時間 因為一講結婚 都好多人會比意見同幫手 我自己最煩係同阿爸阿媽講數0個part lor...

bikbark篇文唔係咁0架..... :shock:  :shock:  :shock: 我禁錯掣...改左你篇文Tomato字
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

bikbark 我又衰左喇 我想回應你 但係禁錯掣 變左編輯你段文 對唔住 對唔住..........你打我啦

T :em20:B     B:HIT:T

[quote:9b6bdeb56c="Tomato"]bikbark 我又衰左喇 我想回應你 但係禁錯掣 變左編輯你段文 對唔住 對唔住..........你打我啦

T :em20:B     B:HIT:T[/quote]

結婚係一樣好煩既活動.

但做完之後 又真係好令人懷念. 尤其係睇住當日的結婚相 cd dvd 旅行相..... 會覺得好開心. (唔知點解)

可能真係財散人安樂.
===

[quote:2aa0cf2451="Tomato"]bikbark 我又衰左喇 我想回應你 但係禁錯掣 變左編輯你段文 對唔住 對唔住..........你打我啦

T :em20:B     B:HIT:T[/quote]
我嬲你.................................唔落
咁小事 no need to say sorry la
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

我原本篇文好似係:

唔駛擔心 其實只要你o地係真心想結 去一轉婚紗展已經可以搞掂好多o野啦
反而要諗清楚係咪真係想結
我自己就無話想唔想 不過既然係要o既 就快快手搞晒佢 唔好咁煩
所以好服o個d搞結婚都搞兩年o個d新人(上esdlife大把)