藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: KK and J
打印 上一主題 下一主題

大門、房門、地下及各樓層大堂 [複製鏈接]

[quote:9c33d608cb="Crystal"]我今天又去華人行睇過 問過發展商那些人 佢地話大門係實心 其他房門就全部是白色的. :roll:[/quote]

今天去了華人行終於見到大門啦  (深褐帶些紅一似恒昌度門十銀色門鎖)
有相睇等我post上來
目只近觀心能望遠

[quote:3790af8f50="candy-cheung"][quote:3790af8f50="Crystal"]我今天又去華人行睇過 問過發展商那些人 佢地話大門係實心 其他房門就全部是白色的. :roll:[/quote]

今天去了華人行終於見到大門啦  (深褐帶些紅一似恒昌度門十銀色門鎖)
有相睇等我post上來[/quote]
目只近觀心能望遠

[quote:003298c1d7="candy-cheung"][quote:003298c1d7="Crystal"]我今天又去華人行睇過 問過發展商那些人 佢地話大門係實心 其他房門就全部是白色的. :roll:[/quote]

有相睇等我post上來[/quote] :evil:
目只近觀心能望遠

candy-cheung 試下係貼圖區post...............

[quote:1d708a2db9="Mr. & Mrs. FireFire"]candy-cheung 試下係貼圖區post............... [/quote]

火火一為什麼post唔到上來      :em01:
目只近觀心能望遠

file size大得濟... 要100k以下.... 你要resize張相真至size under 100k....

努力..努力... 我地等你d相下... ^^
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:f405e145dd="candy-cheung"][quote:f405e145dd="Crystal"]我今天又去華人行睇過 問過發展商那些人 佢地話大門係實心 其他房門就全部是白色的. :roll:[/quote]

我那天去睇都仲未有大門添.... 係唔係金色門鎖會好睇d 呢..... 8)
藍澄藍澄我愛你

[quote:b96bd324e6="candy-cheung"]

火火一為什麼post唔到上來      :em01:[/quote]

pm me tomorrow. I can let you upload to my ftp and then I will let other RC owners to download  :

[quote:ed6d936e7f="Crystal"][quote:ed6d936e7f="candy-cheung"][quote:ed6d936e7f="Crystal"]我今天又去華人行睇過 問過發展商那些人 佢地話大門係實心 其他房門就全部是白色的. :roll:[/quote]

我那天去睇都仲未有大門添.... 係唔係金色門鎖會好睇d 呢..... 8)[/quote]

道門收埋在恒昌個單位隔鄰條巷唔問人都冇人會見到

道門唔好睇. [img][/img]
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
目只近觀心能望遠

[quote:a72ae047f5="saga"][quote:a72ae047f5="candy-cheung"]

火火一為什麼post唔到上來      :em01:[/quote]

pm me tomorrow. I can let you upload to my ftp and then I will let other RC owners to download  :[/quote]

唔該晒今天終於掂啦!     :
目只近觀心能望遠