藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: P女
打印 上一主題 下一主題

婚後幾耐會生BB? [複製鏈接]

[quote:b69e6f82bc="Jess&Burns"][quote:b69e6f82bc="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:b69e6f82bc="Jess&Burns"][quote:b69e6f82bc="Mr. & Mrs. FireFire"]Mr. Firefire seems want to have baby very soon after we get marrried....  h:   co'z he like baby very much..... :em04:[/quote]

咁咪好快有"火種" 比我地玩?  :[/quote]
:em04: 係呀....第日我兩公婆一去街街玩就放隻火種落妳屋企....
燒呀燒呀...................... :zdevil:[/quote]

係咪比我玩先?  你放心咪比law. 重好. 唔使生 有得玩. :[/quote]
仲要換尿片... :

[quote:ef75a7d95f="Tomato"]呵呵....無得話唔ok喎......我唔願 無人迫到我喎....
如果我有仔女 我一定要自己湊 唔可以比人湊........所以唔生得 生左無錢養... :face13: [/quote]簡直係我心底話呀! ops:
:em09:

:em05: 58%唔生
50年後香港老人比例會失控
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

唔駛等 50年之後喇,2023年香港將會有1/3人口係超過64歲!(有次睇港台節目講o既) :detective
:em09:

...
永遠愛著您 :em21: [/code]

我恨生o架 :face13: . 不過未夠資格. :poor:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:8cae2df1f8="leemoksau"]我恨生o架 :face13: . 不過未夠資格. :poor:[/quote]

你唔係女人咩! :?:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

係冇人當我係女人.

莫愁字

[quote:98dc0185db="milk"]唔駛等 50年之後喇,2023年香港將會有1/3人口係超過64歲!(有次睇港台節目講o既) :detective[/quote]

咁咪o岩囉~ 到時RC 對出個公園"應該"起好 我地成班老鬼一齊落去灑太極 何其壯觀!
見過鬼就唔怕黑啦~

依家啲細路好難教 好似我家姐個女...BB個時不知幾得意又聽教聽話
到了現在都有6歲了 頂心又頂肺..最叻同你咬嘴 ! 真係激死你 !
JANICE :em11: