藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

好歌共賞 [複製鏈接]

sunday 你有無manhattan id card 呀?
佢逢星期三會有manhattan k night o係廣東道同皇室堡加洲紅唱 每位$50 不過o個個月要用張卡簽帳滿一定數額(好似係$500)
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

嘩!相比之下好抵喔。 :em21: 是人頭費,還是已包nuts and fruits呢? :wink:  :roll:

$50係入場費包1 or 2杯無酒精飲品 好似係無nuts同果盤 只係食晚飯再另計
即係$70幾蚊有得食有得唱. 不過我未試過唱呀 有朋友唱過咋.
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

謝謝,去試下先 :

我喜歡的歌(6)

求佛 - 誓言

當月光灑在我的臉上
我想我就快變了摸樣
有一種叫做撕心裂肺的湯
喝了它有神奇的力量
閉上眼看見天堂
那是藏著你笑的地方
我躲開無數個獵人的槍
趕走墳墓爬出的憂傷
為了你我變成狼人摸樣
為了你染上了瘋狂
為了你穿上厚厚的偽裝
為了你換了心腸
我們還能不能能不能再見面
我在佛前苦苦求了幾千年
願意用幾世換我們一世情緣
希望可以感動上天
我們還能不能能不能再見面
我在佛前苦苦求了幾千年
當我在踏過這條奈何橋之前
讓我再吻一吻你的臉

[quote:3708b36748="bikbark"]$50係入場費包1 or 2杯無酒精飲品 好似係無nuts同果盤 只係食晚飯再另計
即係$70幾蚊有得食有得唱. 不過我未試過唱呀 有朋友唱過咋.[/quote]

新都會開左間Yo Park現在優惠,頭一個鐘免費...我都去唱左一個鐘免費K... h:

Yo Park 係咩黎架?
===

[quote:cc055a83df="Jess&Burns"]Yo Park 係咩黎架?[/quote]

YO Park係一個全新概念的遊樂與表演場地

全港首兩個 YO Park 於葵芳新都會廣場及紅磡黃埔花園,分別佔地28800平方呎及17500平方呎。  :em18:

YO Park 的設施多樣化,有卡拉ok,band room,game room等等... :em04: