藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7585|回復: 21
打印 上一主題 下一主題

招呼好友~ [複製鏈接]

今晚做了些食物來招呼好友,幸好他們都沒有柴我台 ops:
還要勞煩我家皇上幫忙招呼及忍耐我們這班女士在 V嘩鬼叫,因為睇港男o麻~哈哈哈~(r. :em21: m.)
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
:em09:

我係整得5款咋,要另外再叫外賣先夠啊~ h:

還有因為要做個蛋糕而昨晚麻煩了伯爵同比利,真係唔該晒兩位~ :em19:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

嘩 好正呀! 朱師奶...............d野食 :em04:

如果版聚果晚能夠有得食就好lu.......... :em12:

[quote:865bb008ac="milk"]我係整得5款咋,要另外再叫外賣先夠啊~ h:

還有因為要做個蛋糕而昨晚麻煩了伯爵同比利,真係唔該晒兩位~ :em19:[/quote]

唔使咁客氣喎....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

Can u teach me also?
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

車! 無我份
===

點解 唔剩返幾件俾我同Billy食呀? :cry:
你好犀利呀  :em11: 整咁多美味食物 下次你教我整!
版聚有得食就最好啦! :

[quote:2b0b7940e9="Sure Win"][quote:2b0b7940e9="diedsee"]Can u teach me also?[/quote]下次你教我整![/quote]教就唔敢當,大家一齊研究o下點整啦,你地想整邊樣?而且又幾時有時間一齊做 :?: [quote:2b0b7940e9="Sure Win"]點解 唔剩返幾件俾我同Billy食呀? :cry: [/quote]唔好意思呀 ops: 下次啦!
下次搵日如果或者可能有機會再整的話就預你倆的份量! :mrgreen: [quote:2b0b7940e9="Jess&Burns"]車! 無我份[/quote]我和一些老朋友聚舊o麻~ :!:

炸中蝦好吸引~~~ :em18:

[quote:7c3d704548="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:7c3d704548="Hotcake"]嘩 好正呀! d野食 :em04: [/quote]炸中蝦好吸引~~~ :em18:[/quote]多謝~ ops: