藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 11048|回復: 52
打印 上一主題 下一主題

攪聚會~~ [複製鏈接]

嗚嗚...咩咩豬之前既message無哂呀
各位我地係咪十一月攪聚會呀???
但係咩咩豬要幫學校攪open day喎~~
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

十一月頭攪BBQ聚會....好唔好呀..................

[quote:30180bce71="Mr. & Mrs. FireFire"]十一月頭攪BBQ聚會....好唔好呀.................. [/quote]

好  
同埋大家如果想早d 聚 咪先去左karaoke 先囉 ~~

好呀好呀..不過咩咩豬唱歌好難聽架喎...大家介唔介意呀???

:em13: 我愛MP5
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

放心喎,咁多人一齊唱,支咪都唔係咁易到手啦,志在大家見下面聯誼下咁囉  :em19:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

好呀好呀!!  :

秋涼天,最好係....BBQ
再冷少少,可以諗下聖誕開party......
其實我有幾個人好想見下.....
偶像hales大人,仲有saga、但最想....我諗大家都係想住同一個人
lady and gentlemen......please wellcome our Rambler Crest Super Star......
wicyh.....\ (^o^) /
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:0d369e0550="dick&queenie"]秋涼天,最好係....BBQ
再冷少少,可以諗下聖誕開party......
其實我有幾個人好想見下.....
偶像hales大人,仲有saga、但最想....我諗大家都係想住同一個人
lady and gentlemen......please wellcome our Rambler Crest Super Star......
wicyh.....\ (^o^) /[/quote]
做乜燒埋我 :em05:

because you are super star
Big Brother hales also  :em14:  :em14:  :em14:  you in a thread about your attitude changing  :mrgreen:

大家想星期六定星期日攪呀???
同埋乜野時間??? :