藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3382|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

沒有歌詞的歌也能讓人聽的如此陶醉 [複製鏈接]

http://justmoi62.free.fr/VideoStarenduo.wmv

sounds like wings

好好聽 好似 d 電視劇/電影 d bkgd 音樂~

個男仔...好似係有套叫: 星光伴我心  -- Les Choristes 既男主腳.

當年我係因為聽到隻sound truck 而走去買隻vcd 黎睇.... 呢套戲又好睇又好聽..

http://www.leschoristes-lefilm.com/#
===

好聽,聽落好舒服~ :em11:
:em09:

[quote:b216088331="Jess&Burns"]個男仔...好似係有套叫: 星光伴我心  -- Les Choristes 既男主腳.

當年我係因為聽到隻sound truck 而走去買隻vcd 黎睇.... 呢套戲又好睇又好聽..

http://www.leschoristes-lefilm.com/#[/quote]

我都有睇...個男仔唱得真係好好聽

好好聽呀!
我聽了幾次了,現轉告我的朋友
Jessica 每日一歌,今天是甚麼
我每天都等您 update 袈 !

不如開條"今日的音樂" 雅俗共賞?
原居民2004~2013

[quote:8eb450d72f="vivian"]好好聽呀!
我聽了幾次了,現轉告我的朋友
Jessica 每日一歌,今天是甚麼
我每天都等您 update 袈 !

不如開條"今日的音樂" 雅俗共賞?[/quote]

改左啦...  ops:  多謝支持!
===

都幾難找到CD 只找到CD Single
Link to CD Single
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)