藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dracula
打印 上一主題 下一主題

打籃球 (7/22) Fri [複製鏈接]

[quote:8201597e7b="Billy"]剛發現連呢版o既版主都被佢"low"埋.... :nowords: <--你個公仔咩意思! :em05:[/quote]
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

好呀好呀...打波好呀!!
預埋我

我咁高 唔預我點得呀!!

星期五(黎緊o個個) 8:30pm

1. Dracula (機師?)
2. Grassman (老人家)
3. Billy (一至四唔得,星期五得啦呱)
4. SureWin (你係咪架?)
5. Busman (你係咪架?)
6. Man (拖鞋波神) :shock:
7. Ryan (高人)

有冇人有波?

[quote:094626faa0="grassman"]星期五(黎緊o個個) 8:30pm

4. SureWin (你係咪架?)   <---我淨係問有冇女子籃球咋!
5. Busman (你係咪架?)
6. Man (拖鞋波神) :shock:
7. Ryan (高人)

有冇人有波?[/quote]

同你地班男士打 肯定被玩死. :dead: 尤其係你.

[quote:3d924fef01="Sure Win"]同你地班男士打 肯定被玩死. :dead: 尤其係你.[/quote]
點會呢,我都不知幾尊敬妳。  特別o係Billy唔係香港o既時候,我都樂意照顧你,今晚上我到飲湯啦喂!

======更新=======
星期五(黎緊o個個) 8:30pm

4. Busman (你係咪架?)
5. Man (拖鞋波神) :shock:
6. Ryan (高人)

有冇人有波?

[quote:ac50ae5cb9="grassman"][quote:ac50ae5cb9="Sure Win"]同你地班男士打 肯定被玩死. :dead: 尤其係你.[/quote]
點會呢,我都不知幾尊敬妳。  特別o係Billy唔係香港o既時候,我都樂意照顧你,今晚上我到飲湯啦喂![/quote]

:nowords:
係唔係真先 的湯係唔係你煲架 會唔會加料.

我有波呀~~~
星期五幾點去????????????????????????????????????????????????????
去去去
打死都去

[quote:4800f4518c="Busman"]我有波呀~~~
星期五幾點去????????????????????????????????????????????????????
去去去
打死都去[/quote]

8:30pm呀!順便羅件衫比你!

幾時返英國呀?

天氣預報
星期五: 多 雲 , 有 驟 雨 及 雷 暴  :em05:
見過鬼就唔怕黑啦~