藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Agnes Henry
打印 上一主題 下一主題

RC shuttle 車資 [複製鏈接]

[quote:e2ecf6a211="saga"][quote:e2ecf6a211="Agnes&Henry"]哈哈...咁曉峰園都幾貴...... 而家的深灣軒都係$4xxx呎....

咁就算我地打八折...回報率都高佢地好多喎....[/quote]

買 RC 貪佢係青衣地段新樓咋 ~
如果家人 accept 舊樓 買青衣舊樓回報都唔錯[/quote]

果日睇報紙有個海欣既銀主盤600零尺都係128萬咋...shk樓...正! 我之前都有諗過...因為...
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

因為乜呀

[quote:1794f2cf98="wicyh"]因為乜呀 [/quote]

因為個名同我一樣~
哈哈....   
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:2f7c90e716="Kiliyan"][quote:2f7c90e716="saga"][quote:2f7c90e716="Agnes&Henry"]哈哈...咁曉峰園都幾貴...... 而家的深灣軒都係$4xxx呎....

咁就算我地打八折...回報率都高佢地好多喎....[/quote]

如果家人 accept 舊樓 買青衣舊樓回報都唔錯[/quote]

果日睇報紙有個海欣既銀主盤600零尺都係128萬咋...shk樓...正! 我之前都有諗過...因為... [/quote]但是我聽個agent講佢(海欣)唔多實用 又是鑽石廳的 知唔知係係架 :?:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:77ca8b4039="H&H"][quote:77ca8b4039="Kiliyan"][quote:77ca8b4039="saga"][quote:77ca8b4039="Agnes&Henry"]哈哈...咁曉峰園都幾貴...... 而家的深灣軒都係$4xxx呎....

果日睇報紙有個海欣既銀主盤600零尺都係128萬咋...shk樓...正! 我之前都有諗過...因為... [/quote]但是我聽個agent講佢(海欣)唔多實用 又是鑽石廳的 知唔知係係架 :?:[/quote]

http://www.shkrealestate.com.hk/ghorizon/chinese/showflat/blk1.html

[quote:1f683da609="Kiliyan"][quote:1f683da609="wicyh"]因為乜呀 [/quote]

因為個名同我一樣~
哈哈....   [/quote]

咁都得  :shock:

[quote:21b7f622fa="saga"][quote:21b7f622fa="Kiliyan"][quote:21b7f622fa="wicyh"]因為乜呀 [/quote]

因為個名同我一樣~
哈哈....   [/quote]

咁都得  :shock:[/quote]

咁我咪好多 choice??? 我係 shk 呢  :em12:

[quote:4f9da1bc49="Kiliyan"][quote:4f9da1bc49="saga"][quote:4f9da1bc49="Agnes&Henry"]哈哈...咁曉峰園都幾貴...... 而家的深灣軒都係$4xxx呎....

果日睇報紙有個海欣既銀主盤600零尺都係128萬咋...shk樓...正! 我之前都有諗過...因為... [/quote]

:cry: 但始終係二手樓 有其他人用過個屎塌硬係唔慣...
:face13: :face13: :face13: :face13: 猫チャン大好き

原來如此,咁都唔係好差 :roll:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:51205957c6="beda"]

:cry: 但始終係二手樓 有其他人用過個屎塌硬係唔慣...[/quote]

當然要換個廁所同浴缸