藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: milk
打印 上一主題 下一主題

[轉貼]值得愛的男人 [複製鏈接]

[quote:7dbad81c47="Jeffrey & Shirley"]不過都只有一個方案,就係容忍可以將一切解決。[/quote]但容忍始終有個限度,指怕到爆發o個o下收唔到科。
有時明知有o的事係改唔到,包容及體諒可能會比較長久一點罷! ops:
:em09:

[quote:570f335662="Billy"][quote:570f335662="dick&queenie"][quote:570f335662="milk"][quote:570f335662="dick&queenie"]我已經放棄咗0架喇... 8)
q.[/quote]即係妳曾經要晒以上要求 :?: [/quote]

唔係噃...只係覺得遇到我老公之後...都冇咩辦法對佢有要求... :em18:

q.[/quote]

體諒關懷先至係兩個人相處之道.
要求只會引來不滿爭執.

唔好咁天真啦.
完美o既男人呢個世界係唔會有架.
正如呢個世界亦唔會有完美o既女人一樣.... :em18:[/quote]

我上面咪話咗唔係囉...我由頭到尾都冇話我對我身邊0既男人有要求噃 8) ...我就係知道呢個世界係唔會有呢啲人(不論男女...包括自己在內)...所以先至話放棄...直頭係諗都唔會諗嗰隻...un 唔 un? :em02:

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]