藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

好耐未追過日戲... [複製鏈接]

講開冰之嬌子,個結局唔錯。開頭睇個女主角,好似好老咁,但越來越順眼。
特別睇過電影"直著雨點說愛妳"之後,我覺得佢幾好。
是否叫竹內直子...呀
永遠愛著您 :em21: [/code]

佢叫竹內結子 係同長瀨智也做"巨星夫婿"成名o架
我都有睇"藉著雨點說愛您" 好正呀 個小朋友做戲好自然
竹內結子同中村獅童(男主角)拍完套戲仲結埋婚呀
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

long vacation 真係好正,無記錯的話我都睇左4次 h:
重有最後之戀﹑美味關係同極舊o既東京愛的故事都好正呀~

女演員就比較鐘意山口智子,男演員就鐘意福山雅治 :em04:
:em09:

早排無線有套講醫生既,但唔記得個戲名?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:18fd0d2494="grassman"]早排無線有套講醫生既,但唔記得個戲名?[/quote]
邊個做o架?
"白色巨塔"? 乜唔係有線播咩?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

不過講"型",都係"竹野內豐"套with love裡面飾演"長谷川天",響我心目中係無人取代......。
永遠愛著您 :em21: [/code]

我用左兩個星期0既星期六日煲左套白色巨塔......... :mrgreen:
但好多人都嫌套劇D演員太老

[quote:adcc31bb64="bikbark"][quote:adcc31bb64="grassman"]早排無線有套講醫生既,但唔記得個戲名?[/quote]
邊個做o架?
"白色巨塔"? 乜唔係有線播咩?[/quote]

唔係xxx塔,男主角係 江 口 洋 介 !
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:a13f2224eb="FD"]我鍾意悠長假期及GTO,依兩套真係好好睇架。
真係覺得早幾年D日劇係好睇好多。[/quote]

GTO好~~GTO好~~~ 8)

[quote:5c2cb66c27="grassman"][quote:5c2cb66c27="bikbark"][quote:5c2cb66c27="grassman"]早排無線有套講醫生既,但唔記得個戲名?[/quote]
邊個做o架?
"白色巨塔"? 乜唔係有線播咩?[/quote]

唔係xxx塔,男主角係 江 口 洋 介 ![/quote]
為了慶祝開播45周年台慶,日本富士電視台歷時5年籌備,特地邀請兩大演技派巨星唐澤壽明、江口洋介,以前所未有的大製作、大規模、大卡司,甚至遠赴海外拍攝,完成了長達兩季、日劇史上的不朽名作-「白色巨塔」!
草生 你係咪講呢套呀?