藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Eddy Lam
打印 上一主題 下一主題

報名處 Aug 06 (星期六)晚上8-10 葵芳運動場硬地(即新都會對面) [複製鏈接]

傷勢評估中...未知

[quote:a718cfb9e2="dracula"][quote:a718cfb9e2="grassman"][quote:a718cfb9e2="Eddy Lam"][quote:a718cfb9e2="vincent"]Espon仲有我條褲![/quote]

你地... :sweat:[/quote]

Epson真係估你唔倒,原來你咁! :em07:[/quote]

係面褲定係...... :sweat:[/quote]

出事啦...出事啦...

咁我都黎啦...但係一定踢吾足全場..同埋要睇埋呢幾日先知.....係咪一定黎到...

過埋呢幾日...如無意外...應該黎到

[quote:aac9809de3="dracula"][quote:aac9809de3="肥度"]過埋呢幾日...如無意外...應該黎到[/quote]

即係如果過倒呢幾日 你就會o黎??? 你.....發生咩事呀??? 講出o黎睇o下我地幫唔幫到你~ :shock:[/quote]

今日打左一次網球...now 都開始痛返...但係又應承左聽日仲有一場....所以真係要睇下過埋呢幾日先知...

好..到時見

好呀...下次我都會盡量做多d 助攻...
今次我都踢得吾好... 真係好想快d 可以回到以前既水準

頂...好似係佢地"瘋狂欄截" 我地多d 喎...仲係度惡人先告狀...

[quote:1f5c48696f="EpSon"]佢地平均個人技術都比我們好 組織及送波流暢度亦比我們好.
若我們要win 就得要想想策略.
我看到一點 下次我地踼的時候 都先從這點出發. 就是 "幫波".
我地將個波交左俾隊員 好多時自己再去走位 同時間無其他人幫hold 波那個人 令到hold 波那個就一打一 很容易失波. 我們要多d留意隊員. 例如A俾個波阿B 若果A走位 C就要走近B 一來看看B 會否俾波佢 二來令對手的防守更散.
大家俾D意見呀 要打出一個屬於RC的足球模式.[/quote]
用小d 高波...用多d 地波...交快d ... 一兩腳波就將個波送到人地禁區頂..咁就好大機會入到波啦....

[quote:b1e0e2890d="EpSon"]呢個我都好同意 今次我地(我自己)做錯晒. 高波係弱項 但今次我地野野都高波俾人.
我地都曾經試過地波幾腳就傳到入禁區. 打地波 要大家更加互信之餘 走動要更多 正如之前幫波的概念 你唔幫 好難下下有靚位交.[/quote]

....原來...我仲未得到大家既信任.... :em01:
我會再努力d架啦