藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Eddy Lam
打印 上一主題 下一主題

報名處 Aug 06 (星期六)晚上8-10 葵芳運動場硬地(即新都會對面) [複製鏈接]

[quote:d72a544298="grassman"][quote:d72a544298="chee"]各位師兄  我已經訓身買重rc  加油呀!!!! :em10:[/quote]

為免你傾家蕩產,我地會全力以赴![/quote]

睇o黎領隊有d火bor  8)
Rambler Crest Soccer Club

[quote:fa0167b300="johnychan"]1. Eddy
2. Dennis
3. Billy
4. Grassman
5. Stephen
6. Vincent + 2 Friends
7. Espon
8. Nigel
9. 肥度 (如果過到呢幾日就o黎 希望佢吉人天相啦)
10. Dracula
11. JohnyChan
12. Fish (我同小魚報埋名)[/quote]

Welcome~ Welcome~ 今晚我地都幾齊腳喎 掂呀!!!

有冇人係RC出發呀? 不如照舊7:35pm係小巴站等 不見則散!

TLuk & 肥度 大家都係志在玩下 出身汗o者 踢得好唔好係唔緊要o個喎~

[quote:21cd767afe="grassman"]:poor: 但第二球失波,我真有D難辭其疚!
最斃係累Chee買身償債![/quote]

唔緊要啦 第三球咪仲冤枉 我地一個二個企定定俾對方射入...

不過呢埸波兩邊都踢得好燥 唔知係咪天氣太熱呢?

[quote:7571b68b8b="chee"]最後踢成點呀???[/quote]

我地輸1:3...

[quote:ca16acb2eb="grassman"][quote:ca16acb2eb="grassman"][quote:ca16acb2eb=""]我o地更能活用車輪戰之威力哈哈!!!!!!!
[/quote]

我係想highlight呢句比大家!

其實我唔慣指指點點,只係想人人有得玩,所以唔該無氣就自己出場,有氣既就表示下等出。

我都係鍾意做球員,乜鬼都唔理,衝出去踢到"扯蝦"先返黎![/quote][/quote]

一隊波點都要有個領隊指揮o下先得o既 如果唔係就成盤散沙ga la...