藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Eddy Lam
打印 上一主題 下一主題

報名處 Aug 06 (星期六)晚上8-10 葵芳運動場硬地(即新都會對面) [複製鏈接]

咁我都黎啦...但係一定踢吾足全場..同埋要睇埋呢幾日先知.....係咪一定黎到...

Epson記住帶Eddy件衫同Vincent條褲! 如果唔係就嬲死你!我唔掣~! :em17:  :em17:  :em17:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:4210a5d518="肥度"]咁我都黎啦...但係一定踢吾足全場..同埋要睇埋呢幾日先知.....係咪一定黎到...[/quote]

度兄! 你言下之意係.......??? :nowords:
見過鬼就唔怕黑啦~

過埋呢幾日...如無意外...應該黎到

[quote:87ff7aa22f="肥度"]過埋呢幾日...如無意外...應該黎到[/quote]

即係如果過倒呢幾日 你就會o黎??? 你.....發生咩事呀??? 講出o黎睇o下我地幫唔幫到你~ :shock:
見過鬼就唔怕黑啦~

係 係我囉左佢地d衫褲.... 做得出 就要認 我一定會負責任的....... ^^

[quote:16469466ad="dracula"][quote:16469466ad="肥度"]過埋呢幾日...如無意外...應該黎到[/quote]

即係如果過倒呢幾日 你就會o黎??? 你.....發生咩事呀??? 講出o黎睇o下我地幫唔幫到你~ :shock:[/quote]

:em17:  :em17:  :em17:

Dracula 咁你o黎唔o黎呀?
Rambler Crest Soccer Club

[quote:de786e47b1="nigelyvr"]GD: Eddy <=藍澄灣鋼門
DF: Vincent + Nigel + Billy <=萬里長城
MF: Dennis + Stephen + Espon <=黃金中場
FW: Grassman <=No.8? 打多個就贏緊la!
[/quote]

我冇做Keeper好耐喇... :em18:

1. Eddy
2. Dennis
3. Billy
4. Grassman
5. Stephen
6. Vincent + 2 Friends
7. Espon
8. Nigel
9. 肥度 (如果過到呢幾日就o黎 希望佢吉人天相啦)
10.
11.
Rambler Crest Soccer Club

要參加公司旅行,今次又唔到!  :face13:
藍澄灣內三口子的家........John Esther & Hei Hei :em21:

[quote:aac9809de3="dracula"][quote:aac9809de3="肥度"]過埋呢幾日...如無意外...應該黎到[/quote]

即係如果過倒呢幾日 你就會o黎??? 你.....發生咩事呀??? 講出o黎睇o下我地幫唔幫到你~ :shock:[/quote]

今日打左一次網球...now 都開始痛返...但係又應承左聽日仲有一場....所以真係要睇下過埋呢幾日先知...