藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5204|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

以下係一段睇樓客同經紀的對話 [複製鏈接]

事源經紀嚮 L5 出 lift 同管理員單聲之際 睇樓客亦跟住出 lift 行 一步.....

男睇樓客:哈 唔錯 水對到正流晒入袋...

跟住入 lift

男睇樓客:真係唔錯 一出 lift 就有水流向自己 搭中間果部仲好 流到正....
女睇樓客:你都唔會嚮 L5 出 lift 你要去停車場車麻...
男睇樓客:車 有人要嚮 L 5 出 lift ga 到時企到正 食正條水準
女睇樓客:咁冇人點?
男睇樓客:冇人 我實按 L5 比部 lift 停一停 望一望水流向自己 哈哈.....

:nowords:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

:sweat:

古怪的人..... :sweat: .

我估佢落雨時好鍾意唔擔遮出街行... :dead:

不如叫個女人每當個男人返屋企時,DU頭淋盆水落佢度咪仲正!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:abc31cc9a2="grassman"]不如叫個女人每當個男人返屋企時,DU頭淋盆水落佢度咪仲正![/quote]

話唔定你都係咁.... :roll:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:aba92f5efb="加菲 & Melody"]古怪的人..... :sweat: .

我估佢落雨時好鍾意唔擔遮出街行... :dead:[/quote]

:em17:  :em17:
JANICE :em11:

個人咁怪ge........ :shock:

加菲..你個Melody公仔好靚喎!

[quote:9ae9a4b0cb="Tomato"]個人咁怪ge........ :shock:

加菲..你個Melody公仔好靚喎![/quote]

謝謝!!~~ h: