藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
打印 上一主題 下一主題

不知所謂白頭佬看更"楊敬x" 喵~ [複製鏈接]

人與人的關係真的很微妙, 我全家人跟楊X上也很好,他每次也會主動問候和幫手。
至於應不應該幫您開門,就視付您看管理員的角色是甚麼。 :detective
大家一起釋出善意吧! :em21:  :em21:

[quote:6d02f5fe0e="sunday"]人與人的關係真的很微妙, 我全家人跟楊X上也很好,他每次也會主動問候和幫手。 :em21:  :em21:[/quote]

但係我日日都會主動同佢打招呼 有時佢會應0下 有時啋都唔啋我..... :?:
好難捉摸..... :nowords:

我們家人也跟楊先生很好,他每次也會主動問候和幫手。
其實我覺得他很有警覺性 很多時他都能截停非住客.比起很多管理員只坐著望不多問一言 己好得多 :em11:

[quote:44ea3ba874="自由人"]我們家人也跟楊先生很好,他每次也會主動問候和幫手。
其實我覺得他很有警覺性 很多時他都能截停非住客.比起很多管理員只坐著望不多問一言 己好得多 :em11:[/quote]
喵~
貓貓亦見過佢其他人地講早晨開門 但係次次都唔會係貓貓o羅....唔係話抵唔抵得o既問題 只係每次貓貓主動同佢打招呼 佢都當你冇到哥o下吹漲oYo麻.....而家又唔係要求佢做d mud 唔使揀客呀....... :x  :x
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

佢要新年才會開口同 人講早晨的 平日不會講

[quote:1892e38cd0="wing"]佢要新年才會開口同 人講早晨的 平日不會講[/quote]

又唔係喎,好多時朝早返工佢都會主動同我地講早晨喎。

[quote:20d52bab79="T"][quote:20d52bab79="wing"]佢要新年才會開口同 人講早晨的 平日不會講[/quote]

又唔係喎,好多時朝早返工佢都會主動同我地講早晨喎。[/quote]

一時時拉.

其實一句早晨係咪咁重要呢~~睇開D啦~
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

姓楊ge好飄忽0架 一時見佢好好笑容 會無啦啦同你講野.....一時目無表情 啋都唔啋0下你.....   同意 !!

早幾個月早上(約7時多) 成日見姓楊ge唔見人走出去同第六座肥管理員傾計而本人已打電話去投訴後發覺只改善了一些。

另外,我發現楊ge多會與同年紀打招呼,唔通我們不和姓楊ge social 便可以沒有禮貌?

我不感到我們苛刻,有禮貌是基本態度,加上擅離職守是很有問題,
AGREE TO COMPAINT!

我地有冇得轉管理公司呀?
miffy :oh: