藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 12630|回復: 24
打印 上一主題 下一主題

不知所謂白頭佬看更"楊敬x" 喵~ [複製鏈接]

喵~
今日貓女返歸時兩隻手都拎住野 連密碼都冇手禁 條pk 竟然仲坐o係度望住個mon 發傻 完全冇意識話幫o下你......已經朝朝唔同你講早晨不特止oY 有時仲冇o左影行q o左出去散步.....小那爸oY....請問可以點投訴佢.....貓貓一定要KO佢..... :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :evil:  :evil:  :evil:
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

係咪可以同林生講架?

係咪5座o個個呀 ?

喵~
咪係o羅!!!!
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

Re: 不知所謂白頭佬看更"楊敬x" 喵~

[quote:67156ca499="貓貓仔&貓貓女"]喵~
今日貓女返歸時兩隻手都拎住野 連密碼都冇手禁 條pk 竟然仲坐o係度望住個mon 發傻 完全冇意識話幫o下你......已經朝朝唔同你講早晨不特止oY 有時仲冇o左影行q o左出去散步.....小那爸oY....請問可以點投訴佢.....貓貓一定要KO佢..... :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :evil:  :evil:  :evil:[/quote]

我又覺得看更唔係"老馮"開門比你喎、無手咪放底D野禁0羅、無同你講早晨真係咁重要咩(做看更唔係一定要同你講早晨架)、我覺得朝頭早見到面點一點頭就OK啦.........而且個看更又唔係打你工...........無開門比你好小事姐何必要投數人呢??
LEE道既管理有問題都唔係第一日既事啦.........算吧啦

Re: 不知所謂白頭佬看更"楊敬x" 喵~

[quote:36f08ecea6="BT"][quote:36f08ecea6="貓貓仔&貓貓女"]喵~
今日貓女返歸時兩隻手都拎住野 連密碼都冇手禁 條pk 竟然仲坐o係度望住個mon 發傻 完全冇意識話幫o下你......已經朝朝唔同你講早晨不特止oY 有時仲冇o左影行q o左出去散步.....小那爸oY....請問可以點投訴佢.....貓貓一定要KO佢..... :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :evil:  :evil:  :evil:[/quote]

我又覺得看更唔係"老馮"開門比你喎、無手咪放底D野禁0羅、無同你講早晨真係咁重要咩(做看更唔係一定要同你講早晨架)、我覺得朝頭早見到面點一點頭就OK啦.........而且個看更又唔係打你工...........無開門比你好小事姐何必要投數人呢??
LEE道既管理有問題都唔係第一日既事啦.........算吧啦[/quote]

但係我都同意呢個管理員平時都無禮貌 同意投訴.

我好同意及讚成投訴個位楊敬X之管理員你可以打電話去投訴就可以啦電話號碼31651500因本人老公每朝大約6:00返工但落到大堂永遠唔見人條友仔走出去同第六座肥管理員傾計本人都打算會打電話去投訴因為好多朝都係如事另外本人覺得雖然他不是打我工但我都有份比管理費都希望服務及質數都好D啦有投訴才有進步而另外一位何耀X就和他相差很遠本人覺得他表現非常之好值得讚揚

[quote:170cd9ccf4="叮噹"]我好同意及讚成投訴個位楊敬X之管理員你可以打電話去投訴就可以啦電話號碼31651500因本人老公每朝大約6:00返工但落到大堂永遠唔見人條友仔走出去同第六座肥管理員傾計本人都打算會打電話去投訴因為好多朝都係如事另外本人覺得雖然他不是打我工但我都有份比管理費都希望服務及質數都好D啦有投訴才有進步而另外一位何耀X就和他相差很遠本人覺得他表現非常之好值得讚揚[/quote]

兩人之表現相差很明顯.

姓楊ge好飄忽0架 一時見佢好好笑容 會無啦啦同你講野.....一時目無表情 啋都唔啋0下你..... :dead:

姓何ge真係好好....

[quote:84aa38e4f6="Tomato"]姓楊ge好飄忽0架 一時見佢好好笑容 會無啦啦同你講野.....一時目無表情 啋都唔啋0下你..... :dead:

姓何ge真係好好....[/quote]

e 禁我地咪要睇反secure臉口  :em05:

我覺得做人公平o的 12 個人話可能係偏見. 
但係禁多人都覺得, 就真係有問題...