藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Eddy Lam
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣加價3%推50高層 [複製鏈接]

[quote:0ad299733c="hales"][quote:0ad299733c="wicyh"]只係重新包裝"?!
惡意抺黑?乜你覺得佢地真係咁有影響力咩[/quote]
有時候o的人應該反省一下囉
之前已經好多不利消息出左 近排機本上都仲幾賣得o下
而且星幾日我上過去睇過 都仲有幾多人坐低等緊單位
不過有o的人成日以為自己智商高幾皮....冇得救咖喇[/quote]

今日我個  agent 先打俾我
問我放唔放我手上個單位 ...
佢吹水話可以標200 放 180 扼我話咁我都已經賺 14 ~
但好明顯既係 一手單位都仲唔使咁貴 就算話升1% 都無人會用呢個咁既價買我個單位啦!

[quote:bf17b90622="Agnes&Henry"]改左名....天巒天... 咁係咪頂層都仲係叫藍澄天呀....

但係我前日睇appledaily...rc回贈有14%(二按個隻payment)...又話變相減價gei...?

怪怪地....日日都唔同...[/quote]

我地都收過d單張話用首置可延長90天交易............又收過話買樓送家俬套餐........所以我都唔覺佢有加過價 :em05:  :em05:

[quote:3327d3125e="saga"][quote:3327d3125e="hales"][quote:3327d3125e="wicyh"]只係重新包裝"?!
惡意抺黑?乜你覺得佢地真係咁有影響力咩[/quote]
有時候o的人應該反省一下囉
之前已經好多不利消息出左 近排機本上都仲幾賣得o下
而且星幾日我上過去睇過 都仲有幾多人坐低等緊單位
不過有o的人成日以為自己智商高幾皮....冇得救咖喇[/quote]

今日我個  agent 先打俾我
問我放唔放我手上個單位 ...
佢吹水話可以標200 放 180 扼我話咁我都已經賺 14 ~
但好明顯既係 一手單位都仲唔使咁貴 就算話升1% 都無人會用呢個咁既價買我個單位啦![/quote]
saga 原來你個單位係180-14........... :mrgreen:

[quote:d72aea8fde="wicyh"][quote:d72aea8fde="saga"]佢吹水話可以標200 放 180 扼我話咁我都已經賺 14 ~
但好明顯既係 一手單位都仲唔使咁貴 就算話升1% 都無人會用呢個咁既價買我個單位啦![/quote]
saga 原來你個單位係180-14........... :mrgreen:[/quote]

都話明係「吹水」同「呃」 咁佢條數又有乜可能岩丫?   :em12:

[quote:5965d7009c="wicyh"] saga 原來你個單位係180-14........... :mrgreen:[/quote]

:em16: 錯
因為係計錯架