藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 16726|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

鍾意邊個唱歌 [複製鏈接]

你地鍾唔鍾意聽歌呢??
最鍾意聽乜水d歌呢???

H&H~~~你估我地又係唔係一樣鍾意................................ :em19:

我都鍾意0係廁所唱歌
好似特別好聽d............ 8)

我鍾意李克勤..........會唔會知我幾多歲呢 :em09:

[quote:dad7a6f17d="bikbark"]o丫,我仲鍾意范曉萱,正到不得了[/quote]

~~~~
其實 年齡對我0黎講都唔係乜野秘密............... :em05:
仲記得第一次買克勤隻碟係小學六年級 嘻嘻!有返0禁上下年紀lor !!! :wink:

打走晒d皺紋 :em13:  :em13:

[quote:8ba44e836d="Agnes&Henry"]當年的范曉萱啦...而家..唔得啦...成日喪妹咁.......[/quote]

~~~~
我都認同
佢首 "自言自語" 好令人懷念

[quote:abbc74fcc0="H&H"][quote:abbc74fcc0="Tomato"]我鍾意李克勤..........會唔會知我幾多歲呢 :em09:[/quote]吖......救命呀..............又咁啱! 實在太興奮喇!  已經有6樣野中囉喎............[/quote]

~~~~~

又中.....又中....又中......又中 :em03:
太邪喇!

[quote:d3a8faa1c6="hales"][quote:d3a8faa1c6="saga"][quote:d3a8faa1c6="hales"]
同道中人...嘿嘿~~
識貨~ :em11:[/quote]

我都好喜歡克勤既歌~
juliet ~~~

由細支持到大 ~~~ 小天就係幾隻歌喜歡~~~[/quote]
我由佢出道開始就買佢既帶/碟
直到佢轉左去藝能 因為果排o的歌唔係咁ok...
我覺得佢自從去左星光之後 每隻碟總會有一隻"騎lei"歌
例如: 禮拜六冇節目[/quote]

~~~~~
我最憎佢首"舊歡如夢" :em10:
其實克勤真係好多歌都好好聽 我最鍾意"月半小夜曲"同"仍是老地方":em04:
佢首"當找到妳"好正 我第日結婚 一定會用呢首歌 ops:
仲有"一個人飛"、"誰願分手"、"如果一天"........
諗起就開心    佢d演唱會真係好正 :em11:

除左克勤 我都好鍾意聽張信哲0架!佢把聲好好聴 好似唱詩歌0禁!

[quote="咩咩豬"]tomato:
咩咩豬知道點解張信哲唱歌好似唱詩歌咁因為佢爸爸係牧師黎架真架

~~~~~
所以佢個名都好有哲理lor!!!!

第日大家可以一齊去睇克勤演唱會

仲要整塊大banner 寫住:

"藍澄灣支持你"

:em09:  :em09:  :em09: