藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

鍾意邊個唱歌 [複製鏈接]

咩咩豬最鍾意聽張如城 :em12:
哈哈講下笑姐 :em12:
咩咩豬鍾意聽kelly千嬅盧巧音許志安同克勤既歌

:em13: 打呀打呀~~~我支MP5呢??? :em12:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

tomato:
咩咩豬知道點解張信哲唱歌好似唱詩歌咁因為佢爸爸係牧師黎架真架

:em13: 打打打...咦??我支MP5呢??? :em10:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

:em17: i m also hacken fans la

from destiny sign la!!!hahaaaa
:p

[quote:4969694bd5="chriz"]:em17: i m also hacken fans la

from destiny sign la!!!hahaaaa[/quote]

呢度好多克勤 fans ~
我都係  :

[quote="咩咩豬"]tomato:
咩咩豬知道點解張信哲唱歌好似唱詩歌咁因為佢爸爸係牧師黎架真架

~~~~~
所以佢個名都好有哲理lor!!!!

[quote:56b65aa8b1="hales"][quote:56b65aa8b1="Tomato"]
除左克勤 我都好鍾意聽張信哲0架!佢把聲好好聴 好似唱詩歌0禁![/quote]
咪o下o下學我嘛..... :em12:  :em12:
張信哲我都好鐘意~[/quote] me too  
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

全力推介,鄭少秋-----------楚留香。
來~~~得安去也~~捨意,贏得一身清風.........。
永遠愛著您 :em21: [/code]

如果係hacken fans
上次出"9盒1"有無買先?
(又或者好耐之前已逐一買了...)
:p

[quote:e8b26e8f95="chriz"]如果係hacken fans
上次出"9盒1"有無買先?
(又或者好耐之前已逐一買了...)[/quote]

Chris Wong Fans  8)

wa...真係開心原來呢度咁多人都鍾意克勤
我由小學五年班睇不再少年時已經開始鍾意
一直到宜家不離不棄.....(真係長情....hehe )

佢既9in 1當然有買啦
我連"淘氣雙子星"同"浪族闊少爺"既vcd都買左

大家可以去www.hackenleenet.com  克勤一有時間就會留言架啦~~