藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

鍾意邊個唱歌 [複製鏈接]

[quote:784778128c="saga"][quote:784778128c="hales"]
同道中人...嘿嘿~~
識貨~ :em11:[/quote]

我都好喜歡克勤既歌~
juliet ~~~

由細支持到大 ~~~ 小天就係幾隻歌喜歡~~~[/quote]
我由佢出道開始就買佢既帶/碟
直到佢轉左去藝能 因為果排o的歌唔係咁ok...
我覺得佢自從去左星光之後 每隻碟總會有一隻"騎lei"歌
例如: 禮拜六冇節目

[quote:9b1dda45e4="Ice"][quote:9b1dda45e4="Teresa&Fai"]點解冇人簡英皇旗下D歌手既.............

祖兒我都幾鐘意...........男就有許志安...................不過去親K D 人都會爭住唱陳奕迅D歌.............  咁有冇人鐘意UNO呀............. 有次睇新聞透視之類的節目............有人(妹妹仔)真係鐘意佢............不過佢又唔似係收左錢...............[/quote]

你~怎~樣~看~ 亦像凝望我
那種~不經意 卻洩露矛盾更多

佢幾好丫~~~ :[/quote]

係歌詞嗎? 係邊個o架? 新歌嗎定係舊歌呀?

[quote:8a6fa94b51="hales"][quote:8a6fa94b51="saga"][quote:8a6fa94b51="hales"]
同道中人...嘿嘿~~
識貨~ :em11:[/quote]

我都好喜歡克勤既歌~
juliet ~~~

由細支持到大 ~~~ 小天就係幾隻歌喜歡~~~[/quote]
我由佢出道開始就買佢既帶/碟
直到佢轉左去藝能 因為果排o的歌唔係咁ok...
我覺得佢自從去左星光之後 每隻碟總會有一隻"騎lei"歌
例如: 禮拜六冇節目[/quote]我都係由佢出道開始買佢既帶! 不過唔見晒喇!
"大會堂演奏廳" 依然係好最愛既歌
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

Hacken 以前歌就好聽 而家就差少少 . . . :em16:

我同小公主而家最鍾意 "哈林" 非常正 好High 好投入 !!! :em11:  :em11:  :em11:
Simpsons

Re: 鍾意邊個唱歌

[quote:b742c32ff1="saga"]陳小天 ..

oh 陳小春先o岩  :[/quote]

係呀........佢都好正佢係有線度買"算你狠"隻碟 佢講"究竟你想我點你仲想我點你一定要幸福" o華真係超............正 :em11:  :em11:  :em11:

[quote:b97d495472="Teresa&Fai"][quote:b97d495472="Ice"]

係歌詞嗎? 係邊個o架? 新歌嗎定係舊歌呀?[/quote]

係 JUNO 既"沒有人"

[quote:03b781171b="H&H"]我都係由佢出道開始買佢既帶! 不過唔見晒喇!
"大會堂演奏廳" 依然係好最愛既歌[/quote]

呢首好聽呀 一千零一夜呀 月半小夜曲呀 回首呀到宜家既高妹都正~~~~~~

不過我就唔鍾意佢首 VICTORY 喇

[quote:c7e73cbcbd="Simpsons"]Hacken 以前歌就好聽 而家就差少少 . . . :em16:

我同小公主而家最鍾意 "哈林" 非常正 好High 好投入 !!! :em11:  :em11:  :em11:[/quote]

係呀 哈林都好正! 我以前成日睇佢既"超級星期天" 其中一個環節係同好多嘉賓對唱歌 好正! :em11:

[quote:e28c100c45="Ice"][quote:e28c100c45="Teresa&Fai"][quote:e28c100c45="Ice"]

係歌詞嗎? 係邊個o架? 新歌嗎定係舊歌呀?[/quote]

係 JUNO 既"沒有人"[/quote]

呵..........其實佢把聲都好聽................

[quote:320743ef6e="Teresa&Fai"][quote:320743ef6e="Ice"][quote:320743ef6e="Teresa&Fai"][quote:320743ef6e="Ice"]

係 JUNO 既"沒有人"[/quote]

呵..........其實佢把聲都好聽................[/quote]

而且佢好努力咁去投入首歌裡面 難得  
(雖然佢既投入都仍然令我有少少忍唔住笑  :mrgreen: )