藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

鍾意邊個唱歌 [複製鏈接]

[quote:0d5b4fa223="Teresa&Fai"]點解冇人簡英皇旗下D歌手既.............

祖兒我都幾鐘意...........男就有許志安...................不過去親K D 人都會爭住唱陳奕迅D歌.............  咁有冇人鐘意UNO呀............. 有次睇新聞透視之類的節目............有人(妹妹仔)真係鐘意佢............不過佢又唔似係收左錢...............[/quote]

你~怎~樣~看~ 亦像凝望我
那種~不經意 卻洩露矛盾更多

佢幾好丫~~~ :

Re: 鍾意邊個唱歌

陳小天 ..

oh 陳小春先o岩  :

我最鐘意BEYOND!! :em04:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

我愛周杰倫...愛在西元前...可愛女人...龍捲風...真係好鬼lum佢....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

: 我喜歡盧巧音佢隻碟"色放"好正! :em11:

[quote:9e17f4da0d="Tomato"]我鍾意李克勤..........會唔會知我幾多歲呢 :em09:[/quote]吖......救命呀..............又咁啱! 實在太興奮喇!  已經有6樣野中囉喎............
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

Re: 鍾意邊個唱歌

[quote:067d40bd5e="Ice"]基本上我唔係跟人既 我睇歌~[/quote]依家我都係 冇話特別鍾意聽邊個 最緊要d歌好聽.....

不過都會係睇邊個歌星吸引先.....例如知道sammi cheng有新歌 就會特登去搵佢d歌聽先 有d歌星既歌可能只係因為向radio or tv 聽到覺得好聽 先至去搵佢d歌黎聽ga

除左李克勤之外 鄭秀文 許志安 都係"欣賞"得比較耐 其他d 例如 容祖兒 盧巧音 陳少春 都唔錯
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:35ab2dfb95="Tomato"]我鍾意李克勤..........會唔會知我幾多歲呢 :em09:[/quote]
同道中人...嘿嘿~~
識貨~ :em11:

[quote:abbc74fcc0="H&H"][quote:abbc74fcc0="Tomato"]我鍾意李克勤..........會唔會知我幾多歲呢 :em09:[/quote]吖......救命呀..............又咁啱! 實在太興奮喇!  已經有6樣野中囉喎............[/quote]

~~~~~

又中.....又中....又中......又中 :em03:
太邪喇!

[quote:7cd6d5174c="hales"]
同道中人...嘿嘿~~
識貨~ :em11:[/quote]

我都好喜歡克勤既歌~
juliet ~~~

由細支持到大 ~~~ 小天就係幾隻歌喜歡~~~