藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 16561|回復: 90
打印 上一主題 下一主題

鍾意邊個唱歌 [複製鏈接]

你地鍾唔鍾意聽歌呢??
最鍾意聽乜水d歌呢???

H&H~~~你估我地又係唔係一樣鍾意................................ :em19:

以前鍾意唱王菲,依家就無乜所謂,反正無以前聽得咁多歌

我鍾意沖涼個時唱歌......哈哈...因為可以鬼'練'咁聲.....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

我都鍾意0係廁所唱歌
好似特別好聽d............ 8)

我鍾意李克勤..........會唔會知我幾多歲呢 :em09:

Re: 鍾意邊個唱歌

[quote:a67300ef39="Tomato"]你地鍾唔鍾意聽歌呢??
最鍾意聽乜水d歌呢???

H&H~~~你估我地又係唔係一樣鍾意................................ :em19:[/quote]

鍾意~
我好多歌都聽~
王力宏~ 陶吉吉~ 王菲~ 軟硬~ Celine Dion~ Take That~ english oldies 等~~~~~~~~~~~~~ 太多太多喇~~~~~~

基本上我唔係跟人既 我睇歌~
同埋唔止歌 音樂我都好~ bond 既 victory 馬友友既 libertango 正!  :em11:
當然柴可夫斯基既芭蕾舞曲都係好正好正架啦~~~~~~~~~  :em04:

[quote:606faf700a="bikbark"]以前鍾意唱王菲,依家就無乜所謂,反正無以前聽得咁多歌[/quote]

哈哈 係呀. 我中學時日日聽電台 聽好多歌. 宜家 就真係撞手神架咋~
分分鐘聽到 d 冷門歌~

[quote:28ef538dbd="Tomato"]我鍾意李克勤..........會唔會知我幾多歲呢 :em09:[/quote]阿茄,你咪又o向度玩自我踢爆啦
家陣克勤咁紅,話唔定你由victory先開始鍾意呢,呵?!

[quote:9dfe481013="Agnes&Henry"]我鍾意沖涼個時唱歌......哈哈...因為可以鬼'練'咁聲.....[/quote]

我都鍾意!!!!!  
晚晚沖涼屋企人都會聽到我唱歌  :

o丫,我仲鍾意范曉萱,正到不得了