請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman

強戰世界 [複製鏈接]

前日睇左...其實都唔係差者...... h:

[quote:c4cf33c575="Billy"]咁唔睇呢套既話.
呢期重有咩戲好睇呀....[/quote]

I'm waiting for Fantasy 4....... :
呢期batman真係幾ok喎我覺得....
不過我都未睇...

[quote:64efd9927d="hales"][quote:64efd9927d="Billy"]咁唔睇呢套既話.

I'm waiting for Fantasy 4....... :
不過我都未睇...[/quote]
should be "fantastic 4" ar
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

都唔明點解經常成大班人係大片草原上慢慢行?

Tom一時係大前線,突然又係大後方;佢個仔明明衝左上去打仗,但佢仲快過Tom返屋企?
過編劇真係.......
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

但係應該垃圾唔過mi2 啦?
嘩 真係諗返都把幾火
超垃圾 無啦啦可以o係沙地有把槍 無啦啦兩條友又o係空中心口撞心口 落地又乜事都無
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:48e7b023a6="hales"][quote:48e7b023a6="Billy"]咁唔睇呢套既話.

不過我都未睇...[/quote]

batman我睇左.
都叫ok啦.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:3704e05877="grassman"]都唔明點解經常成大班人係大片草原上慢慢行?

Tom一時係大前線,突然又係大後方;佢個仔明明衝左上去打仗,但佢仲快過Tom返屋企?
過編劇真係.......[/quote]

係咪TOM係地下室逗留得太耐?

[quote:433f5774a9="Billy"]咁唔睇呢套既話.
呢期重有咩戲好睇呀....[/quote]上兩星期去左睇"史密夫決戰史密妻"幾好呀 :em11:
:em09:

[quote:0ae4afe4eb="milk"][quote:0ae4afe4eb="Billy"]咁唔睇呢套既話.
呢期重有咩戲好睇呀....[/quote]上兩星期去左睇"史密夫決戰史密妻"幾好呀 :em11:[/quote]
我o地睇o左"頭D"
比想像中好 就算要俾錢入場都ok 唔駛錢就超ok  :mrgreen:

[quote:fb84ee25ba="女"]結尾有d"軒"強 都唔明d機械點解無啦啦壞左
後面講0個段野係肺話[/quote]

我都覺得後半部份係多餘 好悶 !
但都有部份情節好緊張  好似身歷其境咁 !
JANICE :em11: