藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Eddy Lam
打印 上一主題 下一主題

報名處 - Jul 09 (星期六) 晚上8:00-10:00葵芳興芳路硬地 [複製鏈接]

[quote:88093f4e6a="Eddy Lam"][quote:88093f4e6a="Billy"]
:shock: 由3:1 ---> 3:8+
會唔會係rc足球隊踢成立以來得最差勁既一場... :em08:[/quote]

我諗呢場係繼上次雨戰翠怡o個場以來打得最差勁... :dead:

我要報仇 一於8月份再約Park Island踢過!!!  :evil:[/quote]

你地走o左之後都落o左陣雨 入o左佢地 1粒 嬴 2:1 :mrgreen:
見過鬼就唔怕黑啦~

Eddy 其實己經力挽狂瀾救咗好多波 我就勁啦總共喺个網裡面執咗四次波 :em06: 真係失禮。其實末段好似有前冇後打死吧就,下週對翠怡一定要整旗鼓 :em11:

[quote:fedbb600df="Eddy Lam"]始終今場外媛比較多 所以默契欠奉 俾對方追平時 個個都諗住攻番對方 變o左有前冇後... :dead:

今次係我替RC守龍守得最長o既時間 有段時間俾對方圍住o黎射 撲到我索晒氣 返到屋企先發覺手肘同膝頭都"如"晒...   Anyway 好彩Nigel肯捱義氣幫我守o左陣龍 唔係就冇機會出o黎踢喇  :wink:[/quote]

真係真係要保重,今場輸左就當粉筆字抺左去,下場對翠怡要震作,重新來過。

[quote:98dbbcd96d="Billy"][quote:98dbbcd96d="Eddy Lam"][quote:98dbbcd96d="FD"]...我9:30走個陣係rc 連贏3:1,mud...[/quote]

始終今場外媛比較多 所以默契欠奉 俾對方追平時 個個都諗住攻番對方 變o左有前冇後... :dead:

今次係我替RC守龍守得最長o既時間 有段時間俾對方圍住o黎射 撲到我索晒氣 返到屋企先發覺手肘同膝頭都"如"晒...   Anyway 好彩Nigel肯捱義氣幫我守
o左陣龍 唔係就冇機會出o黎踢喇  :wink:[/quote]

:shock: 由3:1 ---> 3:8+
會唔會係rc足球隊踢成立以來得最差勁既一場... :em08:[/quote]

唔係park island 打得好 係我地突然跌watt  :em20:

體力都係我既問題!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:c3f2bd492c="grassman"]體力都係我既問題![/quote]

你o既體力都話有問題 咁我咪好慚愧... ops:
Rambler Crest Soccer Club