藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Eddy Lam
打印 上一主題 下一主題

報名處 - Jul 09 (星期六) 晚上8:00-10:00葵芳興芳路硬地 [複製鏈接]

滑鐵爐  :em01:

唉....我已經好努力架啦...無奈始終帶傷在身...踢吾到應有既水準

幾比幾呀...
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

3 比 8+

吓...我9:30走個陣係rc 連贏3:1,mud...

[quote:71f5d3f4aa="keane"]3 比 8+[/quote]

咁即係邊個3邊個8+呀.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:8d6e8602eb="FD"]...我9:30走個陣係rc 連贏3:1,mud...[/quote]

始終今場外媛比較多 所以默契欠奉 俾對方追平時 個個都諗住攻番對方 變o左有前冇後... :dead:

今次係我替RC守龍守得最長o既時間 有段時間俾對方圍住o黎射 撲到我索晒氣 返到屋企先發覺手肘同膝頭都"如"晒...   Anyway 好彩Nigel肯捱義氣幫我守o左陣龍 唔係就冇機會出o黎踢喇  :wink:
Rambler Crest Soccer Club

[quote:101586efee="Eddy Lam"][quote:101586efee="FD"]...我9:30走個陣係rc 連贏3:1,mud...[/quote]

始終今場外媛比較多 所以默契欠奉 俾對方追平時 個個都諗住攻番對方 變o左有前冇後... :dead:

今次係我替RC守龍守得最長o既時間 有段時間俾對方圍住o黎射 撲到我索晒氣 返到屋企先發覺手肘同膝頭都"如"晒...   Anyway 好彩Nigel肯捱義氣幫我守
o左陣龍 唔係就冇機會出o黎踢喇  :wink:[/quote]

:shock: 由3:1 ---> 3:8+
會唔會係rc足球隊踢成立以來得最差勁既一場... :em08:

[quote:2fa3119ed1="FD"]吓...我9:30走個陣係rc 連贏3:1,mud...[/quote]

如來係因為你! :em20:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:3b36a4c6a2="Billy"]
:shock: 由3:1 ---> 3:8+
會唔會係rc足球隊踢成立以來得最差勁既一場... :em08:[/quote]

我諗呢場係繼上次雨戰翠怡o個場以來打得最差勁... :dead:

我要報仇 一於8月份再約Park Island踢過!!!  :evil:
Rambler Crest Soccer Club