藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Wing and Eva
打印 上一主題 下一主題

將軍澳廣場defeat (continuous) [複製鏈接]

我睇完D相,心諗....有冇攪錯呀,會不會過份少少呢.....?
唉,我終於明白二手樓的市場價值了。
永遠愛著您 :em21: [/code]

其實CK都唔好得佢幾多 不過就未見過相
我係隱形人  :em19:

[quote:5d11c8e082="dick&queenie"]我睇完D相,心諗....有冇攪錯呀,會不會過份少少呢.....?
唉,我終於明白二手樓的市場價值了。[/quote]

我一向支持買二手樓  :

既然支持二手樓 咁點解會買rc 呢?

[quote:8249b04725="gp"]既然支持二手樓 咁點解會買rc 呢?[/quote]

因為屋企人要求要新樓  :

[quote:7e92f7c126="saga"][quote:7e92f7c126="gp"]既然支持二手樓 咁點解會買rc 呢?[/quote]
因為屋企人要求要新樓  :[/quote]

屋企人?????咁.....你真係唔理冰冰........... :twisted:

獨自去偷歡,你謝絕佢監管,道別了冰冰,但又未敢去搬。
:em12:

阿dick

我真係越黎越發覺你除咗你文采了得之外個腦仲轉得好快呀唔寫個"服"字比你都唔得呀~~
:) 願每一天都能順心順意! :) :o 願霉運不要降臨在每一個人身上! :o Don\'t worry :cry: be happy :P

[quote:6bff994485="irisku"]阿dick

我真係越黎越發覺你除咗你文采了得之外個腦仲轉得好快呀唔寫個"服"字比你都唔得呀~~[/quote]繼wicyh之後又多一個人有fans喇 :em12:  :em12:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:3e96cb7fa9="dick&queenie"][quote:3e96cb7fa9="saga"][quote:3e96cb7fa9="gp"]既然支持二手樓 咁點解會買rc 呢?[/quote]
因為屋企人要求要新樓  :[/quote]

屋企人?????咁.....你真係唔理冰冰........... :twisted:

獨自去偷歡,你謝絕佢監管,道別了冰冰,但又未敢去搬。
:em12:[/quote]

哈哈哈 果然好快  :em11:

um ... 所以積極希望中 mark six 中
:mrgreen: